Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altos Serranos Azo F.C
Normal Tactiek 541
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
De la Cruz rent richting de bal. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo met een sublieme pass. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Balarezo is nu in balbezit. Barrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balarezo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clavijo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Clavijo onderschept slim de pass. Clavijo passt de bal met de wreef. Balarezo rent richting de bal. Balarezo draait met de bal, schiet en ... Porozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - Azo F.C 0:1

25e minuut.
Farfán onderschept slim de pass. Klungelig pakt Guachimala de bal. Barrera is nu in balbezit. Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. Guachimala haalt uit met een fantastische trap. Porozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - Azo F.C 0:2

38e minuut.
Gonzales geeft de bal voor. Guachimala heeft problemen om de bal te vangen. Guadamud rent richting de bal. Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. Guachimala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Altos Serranos - Azo F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altos Serranos 65%, Azo F.C 35%.
Altos Serranos - Azo F.C 0:3

61e minuut.
Guachimala passt de bal zonder na te denken. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo passt de bal zonder na te denken. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Guachimala passt de bal met de wreef. De la Cruz rent richting de bal. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Porozo probeert wanhopig de bal te grijpen. Balarezo rent richting de bal. Balarezo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. García Marquez trapt de bal weg. Daar is Gonzales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altos Serranos 57%, Azo F.C 43%.
Altos Serranos - Azo F.C 0:3