Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Embobados Toros Guardianes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Pochet geeft de bal voor. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Beita is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakami is nu in balbezit. Sakami passt de bal met de wreef. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Redondo rent richting de bal. Redondo geeft een hoge lob. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Toros Guardianes 0:1

42e minuut.
Navarro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre met een snelle inworp. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Hagges kopt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Embobados 56%, Toros Guardianes 44%.
Escarabajos Embobados - Toros Guardianes 0:1

47e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagges is nu in balbezit. Hagges passt de bal in één keer door. Kikut rent richting de bal. Kikut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gamboa met een sublieme pass. Redondo rent richting de bal. Hagges tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hagges krijgt een gele kaart. Redondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Redondo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jacamo geeft een lange en hoge pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto onderschept slim de pass. Soto schiet op doel. Velez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escarabajos Embobados - Toros Guardianes 1:1

64e minuut.
Loaiza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cañas geeft een lange en hoge pass. Nieto is nu in balbezit. Loaiza is nu in balbezit. Nieto onderschept slim de pass. Nieto geeft een lange en hoge pass. Velez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Aragón rent richting de bal. Redondo onderschept slim de pass. Redondo geeft een hoge lob. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Embobados 46%, Toros Guardianes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escarabajos Embobados - Toros Guardianes 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Beita geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aguirre met de inworp. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Embobados - Toros Guardianes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Embobados 22%, Toros Guardianes 78%.
Escarabajos Embobados - Toros Guardianes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Embobados 31%, Toros Guardianes 69%.
Escarabajos Embobados - Toros Guardianes 2:1