Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uplašeni Panteri Odlični Čelik
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurković is nu in balbezit. Đurković speelt de bal door. Rašović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašović draait met de bal, schiet en ... Ulema kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Šarčević kopt de bal weg. Đurković rent richting de bal. Lacković onderschept slim de pass. Lacković geeft een hoge lob. Mihajlović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Panteri - Odlični Čelik 1:0

13e minuut.
Lacković verovert de bal door een tackle van achteren. Lacković geeft de bal voor. Lapić probeert de bal aan de voet te houden. Mihajlović rent richting de bal. Mihajlović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cvjetičanin geeft een lange en hoge pass. Mamula kopt de bal weg. Daar is Kadić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šerić rent richting de bal. Šerić haalt uit met een fantastische trap. Labović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Šarčević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bulatović komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cvjetičanin rent richting de bal. Davidović onderschept slim de pass. Davidović passt de bal in één keer door. Rašović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bulatović probeert naar een medespeler te passen. Kojić is nu in balbezit. Kojić geeft de bal voor. Mihajlović rent richting de bal. Mihajlović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Panteri 41%, Odlični Čelik 59%.
Uplašeni Panteri - Odlični Čelik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Panteri 47%, Odlični Čelik 53%.
Uplašeni Panteri - Odlični Čelik 1:0