Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 21:30
  • Bekerwedstrijd: Qualification
  • Stadion: SOH Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FOUTA FC Grand Yoff FC
Goal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 22.1
very good Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Diack rent richting de bal. Diack passt de bal zonder na te denken. Diemg is nu in balbezit. Diemg passt de bal zonder na te denken. Latyr Diagne probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Diack rent richting de bal. Maodo Sylla verovert de bal door een tackle van achteren. Maodo Sylla passt de bal in één keer door. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Relvas is nu in balbezit. Relvas passt de bal met de wreef. Brasca met een sublieme pass. Maodo Sylla is nu in balbezit. Maodo Sylla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dias met een sublieme pass. Relvas kopt de bal weg. Klungelig pakt Andreescu de bal. Brasca rent richting de bal. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - Grand Yoff FC 1:0

16e minuut.
Relvas geeft een hoge lob. Golubović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camara. Golubović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Golubović kan niet meer verder spelen. Belev komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Maodo Sylla onderschept slim de pass. Maodo Sylla speelt de bal door. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - Grand Yoff FC 2:0

20e minuut.
Brasca is nu in balbezit. Maodo Sylla is nu in balbezit. Maodo Sylla passt de bal in één keer door. Andreescu rent richting de bal. Andreescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - Grand Yoff FC 3:0

20e minuut.
Diack raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kande komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Belev geeft een lange en hoge pass. Andreescu kopt de bal weg. Brasca is nu in balbezit. Brasca schiet op doel. Dias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - Grand Yoff FC 4:0

25e minuut.
Camara verovert de bal door een tackle van achteren. Latyr Diagne geeft de bal voor. Fassa heeft problemen om de bal te vangen. Ndondé is nu in balbezit. Ndondé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belev met de inworp. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla geeft de bal voor. Brasca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dias speelt de bal door. André Senghor kopt de bal weg. Belev met een sublieme pass. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Relvas rent richting de bal. Relvas speelt de bal door. Maodo Sylla heeft problemen om de bal te vangen. Brasca rent richting de bal. Brasca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOUTA FC 29%, Grand Yoff FC 71%.
FOUTA FC - Grand Yoff FC 4:0

58e minuut.
Doeltrap. Dias met een harde bal richting middenveld. Belev kopt de bal weg. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - Grand Yoff FC 5:0

67e minuut.
Pardonne geeft de bal voor. Belev kopt de bal weg. Quang Ðức is nu in balbezit. Maodo Sylla rent richting de bal. Maodo Sylla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Relvas met de inworp. Andreescu kan de bal niet met de borst controleren. Andreescu geeft een lange en hoge pass. Brasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - Grand Yoff FC 6:0

79e minuut.
Kande bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức onderschept slim de pass. Belev rent richting de bal. Belev geeft een hoge lob. Brasca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FOUTA FC - Grand Yoff FC 7:0

80e minuut.
Relvas rent richting de bal. Andreescu is nu in balbezit. Mamadou Samb probeert naar een medespeler te passen. Brasca rent richting de bal. Brasca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOUTA FC 25%, Grand Yoff FC 75%.
FOUTA FC - Grand Yoff FC 7:0