Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
牛肉串串 sshaoyi
牛肉串 Tactiek 451
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 24.8
weak Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Dayıoğlu speelt de bal door. Abdul`ahat is nu in balbezit. Abdul`ahat passt de bal in één keer door. Jingjing rent richting de bal. Jingjing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dayıoğlu geeft een hoge lob. Abdul`ahat kopt de bal weg. Klungelig pakt Jingjing de bal. Jingjing haalt uit met een fantastische trap. Liang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - sshaoyi 1:0

16e minuut.
Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bowei de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abdul`ahat neemt de hoekschop. Liang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jingjing maakt een snoekduik en kopt de bal. Liang bokst de bal weg.

17e minuut.
Chong heeft problemen om de bal te vangen. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapeng rent richting de bal. Dayıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dayıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dayıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dayıoğlu speelt de bal door. Gherman geeft de bal voor. Jingjing rent richting de bal. Jingjing schiet op doel. Liang bokst de bal weg.

30e minuut.
Chong rent richting de bal. Chong geeft een hoge lob. Abdul`ahat kopt de bal weg. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing haalt uit met een fantastische trap. Liang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Laifu is nu in balbezit. Laifu geeft een lange en hoge pass. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu geeft de bal voor. Gherman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liang trapt de bal weg. Colţan kopt de bal weg. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 牛肉串串 16%, sshaoyi 84%.
牛肉串串 - sshaoyi 1:0

53e minuut.
Csankó kopt de bal weg. Gherman is nu in balbezit. Gherman passt de bal zonder na te denken. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Feiliang passt de bal zonder na te denken. Gherman is nu in balbezit. Gherman met een sublieme pass. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Gherman de bal. Pengxiang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gherman. Gherman krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu met een sublieme pass. Pengxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 牛肉串串 18%, sshaoyi 82%.
牛肉串串 - sshaoyi 1:0