Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razer Kalang EricUnited FC
Normal Tactiek Eric-A433v2
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 25.2
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Siew met een sublieme pass. Daar is Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chung passt de bal met de wreef. Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mok. Hon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muharam met een snel genomen vrije trap. Daar is Siew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neo is nu in balbezit. Neo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
See raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Devan komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Siew geeft de bal voor. Tee kopt de bal weg. Salej heeft problemen om de bal te vangen. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Halis is nu in balbezit. Seah onderschept slim de pass. Seah met een sublieme pass. Ang is nu in balbezit. Ang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer Kalang - EricUnited FC 0:1

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Devan de bal onder controle te krijgen. Ang is nu in balbezit. Ang passt de bal in één keer door. Chew rent richting de bal. Chew haalt uit met een fantastische trap. Hon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer Kalang 47%, EricUnited FC 53%.
Razer Kalang - EricUnited FC 0:1

88e minuut.
Siew rent richting de bal. Siew geeft de bal voor. Ang is nu in balbezit. Ang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer Kalang - EricUnited FC 0:2

90e minuut.
Mok rent richting de bal. Mok geeft de bal voor. Ang rent richting de bal. Ang probeert naar een medespeler te passen. Tee probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razer Kalang - EricUnited FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razer Kalang 47%, EricUnited FC 53%.
Razer Kalang - EricUnited FC 0:3