Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 13:29
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: Ten Years Old
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2258
Happy Birthday H&A Football Club
3ATT Tactiek 523
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 36.1
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Stachyra is nu in balbezit. Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật geeft een hoge lob. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Popielski rent richting de bal. Popielski passt de bal in één keer door. Granát is nu in balbezit. Granát haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - H&A Football Club 1:0

16e minuut.
Zadwórny verovert de bal door een tackle van achteren. Zadwórny passt de bal in één keer door. Daar is Popielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Antonov geeft de bal voor. Granát kopt de bal weg. Zadwórny probeert de bal aan de voet te houden. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - H&A Football Club 2:0

19e minuut.
Tuấn Thành geeft een lange en hoge pass. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel heeft problemen om de bal te vangen. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Granát springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kapica passt de bal zonder na te denken. Daar is Coronil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Granát verovert de bal door een tackle van achteren. Granát haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Stachyra rent richting de bal. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel geeft een hoge lob. Popielski rent richting de bal. Popielski draait met de bal, schiet en ... Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel onderschept slim de pass. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Sulikowski met een harde bal richting middenveld. Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica passt de bal zonder na te denken. Granát rent richting de bal. Granát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Antonov verovert de bal door een tackle van achteren. Antonov geeft een hoge lob. Stachyra heeft problemen om de bal te vangen. Granát rent richting de bal. Granát schiet op doel. Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Inworp. Porumbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica geeft een lange en hoge pass. Zadwórny springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny passt de bal met de wreef. Granát bereikt de bal nog maar net als eerste. Granát haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kapica geeft een hoge lob. Granát kopt de bal weg. Porumbel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski schiet op doel. Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Birthday 32%, H&A Football Club 68%.
Happy Birthday - H&A Football Club 2:0

46e minuut.
Eltepe komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Popielski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sauco. Popielski raakt geblesseerd tijdens het duel. Eltepe met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Granát de bal. Granát haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Buitenspel voor Anh Việt. Goede buitenspelval van de verdediging. Nanni neemt vlug de vrije trap. Granát kopt de bal weg. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny draait met de bal, schiet en ... Sulikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Coronil onderschept slim de pass. Coronil passt de bal in één keer door. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft de bal voor. Yang-Sin probeert de bal aan de voet te houden. Popielski rent richting de bal. Popielski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Birthday - H&A Football Club 3:0

70e minuut.
Keown geeft de bal voor. Zadwórny kopt de bal weg. Popielski is nu in balbezit. Granát bereikt de bal nog maar net als eerste. Granát schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Porumbel de bal onder controle te krijgen. Nanni rent richting de bal. Nanni geeft de bal voor. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Stachyra speelt de bal door. Yang-Sin rent richting de bal. Keown schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Keown krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Brusquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Brusquetti met een sublieme pass. Hoàng Nhật is nu in balbezit. Granát verovert de bal door een tackle van achteren. Granát geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hoàng Nhật heeft problemen om de bal te vangen. Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe passt de bal met de wreef. Granát is nu in balbezit. Granát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuấn Thành de bal. Granát bereikt de bal nog maar net als eerste. Granát haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Porumbel geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoàng Nhật, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eltepe rent richting de bal. Eltepe geeft de bal voor. Granát maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Birthday 33%, H&A Football Club 67%.
Happy Birthday - H&A Football Club 3:0