Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asrag Khudra Sulb Amira
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ibn-Seif probeert naar een medespeler te passen. Chechia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Chrouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Chrouda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sassi rent richting de bal. Tiabi verovert de bal door een tackle van achteren. Tiabi passt de bal zonder na te denken. Rozin is nu in balbezit. Rozin draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Chechia is nu in balbezit. Ben Chrouda onderschept slim de pass. Ben Chrouda met een sublieme pass. Daar is Mokrani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokrani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Khudra - Sulb Amira 0:1

29e minuut.
Sassi is nu in balbezit. Sassi passt de bal in één keer door. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Chrouda verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Chrouda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tiabi rent richting de bal. Tiabi passt de bal met de wreef. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Khudra 55%, Sulb Amira 45%.
Asrag Khudra - Sulb Amira 0:1

47e minuut.
Chechia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Chrouda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Chrouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Chrouda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ibn-Seif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Seif passt de bal zonder na te denken. Rozin is nu in balbezit. Tiabi rent richting de bal. Tiabi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Femah geeft de bal voor. Daar is Suleiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Mokrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Khudra 65%, Sulb Amira 35%.
Asrag Khudra - Sulb Amira 0:1