Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Gatitos Asociación Estelí
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Glody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindas speelt de bal door. Castellón speelt de bal door. Treminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Treminio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lorenzo met een sublieme pass. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardes verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Asociación Estelí 1:0

8e minuut.
Vindas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Treminio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Treminio rent richting de bal. Treminio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Galindo speelt de bal door. Castellón rent richting de bal. Castellón speelt de bal door. Daar is Vindas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Galindo met een sublieme pass. Treminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Treminio haalt uit met een fantastische trap. Delgadillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Treminio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventud Gatitos - Asociación Estelí 1:1

15e minuut.
Vindas verovert de bal door een tackle van achteren. Vindas geeft een hoge lob. Treminio is nu in balbezit. Treminio haalt uit met een fantastische trap. Brizuela heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pardo speelt de bal door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft een hoge lob. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lean kopt de bal weg. Glody heeft problemen om de bal te vangen. Treminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Vindas de bal onder controle te krijgen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo passt de bal in één keer door. Treminio is nu in balbezit. Treminio schiet op doel. De bal raakt de paal. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Delgadillo niet meer kan verder spelen. Tenorio komt het veld opgelopen. Tenorio trapt de bal weg van het doel. Lean kopt de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Erazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Giacomin verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Giacomin met de inworp. Pineda rent richting de bal. Pineda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela rent richting de bal. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardes rent richting de bal. Leonhardes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leonhardes rent richting de bal. Leonhardes schiet op doel. Erazo probeert wanhopig de bal te grijpen. Hagges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Asociación Estelí 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Gatitos 57%, Asociación Estelí 43%.
Juventud Gatitos - Asociación Estelí 2:1

49e minuut.
Galindo met een snelle inworp. Pineda geeft een hoge lob. Lorenzo is nu in balbezit. Molina rent richting de bal. Molina passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventud Gatitos - Asociación Estelí 2:2

58e minuut.
Glody geeft de bal voor. Erazo met een sublieme pass. Klungelig pakt Lean de bal. Vindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Brown heeft problemen om de bal te vangen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda geeft een hoge lob. Treminio rent richting de bal. Treminio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hagges geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorenzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Gatitos 52%, Asociación Estelí 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Gatitos - Asociación Estelí 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Leonhardes rent richting de bal. Leonhardes probeert naar een medespeler te passen. Hagges rent richting de bal. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

104e minuut.
Leonhardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leonhardes. Leonhardes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Gatitos 60%, Asociación Estelí 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Gatitos - Asociación Estelí 2:2

118e minuut.
Vindas heeft problemen om de bal te vangen. Lean rent richting de bal. Lean passt de bal zonder na te denken. Treminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Treminio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Gatitos 54%, Asociación Estelí 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Gatitos - Asociación Estelí 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vindas neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Leonhardes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Treminio legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Valenzuela neemt de penalty, wat een uithaal! Erazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Castellón kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Valeriano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Erazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Molina legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tenorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Lean legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Galindo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Gatitos - Asociación Estelí 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lorenzo neemt zijn aanloop. Erazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
---