Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Roomba F.C. Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2366
Roomba F.C. Avalanche
5555 Tactiek marco
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.8 gemiddelde waardering 49.4
formidable Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Balanikas speelt de bal door. Mikhailenko is nu in balbezit. Storaci begaat een overtreding. Storaci krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Asqamov rent richting de bal. Asqamov probeert naar een medespeler te passen. Mindikowski rent richting de bal. Mindikowski draait met de bal, schiet en ... Di Somma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kammerer rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salmenperä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kammerer springt en kopt de bal. Mateescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Avalanche 1:0

22e minuut.
Mateescu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mindikowski de bal. Albani geeft de bal voor. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Albani passt de bal in één keer door. Kobarynko is nu in balbezit. Kobarynko speelt de bal door. Fanteria is nu in balbezit. Fanteria draait met de bal, schiet en ... Mateescu bokst de bal weg.

30e minuut.
Salmenperä passt de bal in één keer door. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Kobarynko kopt de bal weg. Klungelig pakt Kammerer de bal. Kammerer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vezzani verovert de bal door een tackle van achteren. Barluzzi met een sublieme pass. Mindikowski probeert de bal aan de voet te houden. Tolomei rent richting de bal. Tolomei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roomba F.C. - Avalanche 1:1

43e minuut.
Salmenperä geeft een lange en hoge pass. Kammerer kopt de bal weg. Daar is Wrotyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kammerer rent richting de bal. Kammerer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kobarynko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kammerer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Avalanche 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 50%, Avalanche 50%.
Roomba F.C. - Avalanche 2:1

68e minuut.
Kobarynko geeft een hoge lob. Wrotyński heeft problemen om de bal te vangen. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Avalanche 3:1

73e minuut.
Salmenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenperä geeft een hoge lob. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roomba F.C. - Avalanche 4:1

74e minuut.
Mindikowski is nu in balbezit. Kammerer onderschept slim de pass. Wrotyński rent richting de bal. Kammerer onderschept slim de pass. Kammerer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Salmenperä passt de bal in één keer door. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên geeft een lange en hoge pass. Kammerer is nu in balbezit. Kammerer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Asqamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Albani onderschept slim de pass. Albani probeert naar een medespeler te passen. Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer draait met de bal, schiet en ... Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salmenperä zal de hoekschop nemen. Kammerer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wrotyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammerer onderschept slim de pass. Kammerer met een sublieme pass. Fanteria heeft problemen om de bal te vangen. Fanteria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Balanikas is nu in balbezit. Fanteria onderschept slim de pass. Fanteria passt de bal in één keer door. Kammerer heeft problemen om de bal te vangen. Kammerer haalt uit met een fantastische trap. Mateescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roomba F.C. 39%, Avalanche 61%.
Roomba F.C. - Avalanche 4:1