Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS jPistons
5-3-2 w Tactiek guardiola
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Niemimaa is nu in balbezit. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal met de wreef. Turchi is nu in balbezit. Turchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mallardi passt de bal met de wreef. Niemimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemimaa met een sublieme pass. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kralevic onderschept slim de pass. Kralevic passt de bal met de wreef. Morski rent richting de bal. Morski geeft een hoge lob. Malicki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seikola heeft problemen om de bal te vangen. Eichel bokst de bal weg.

14e minuut.
Morski heeft problemen om de bal te vangen. Morski geeft de bal voor. Malicki rent richting de bal. Malicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - jPistons 1:0

15e minuut.
Morski geeft een hoge lob. Pfenniger rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Treściński ... Strafschop! Treściński krijgt een gele kaart. Pfenniger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pfenniger neemt de penalty, wat een uithaal! Eichel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - jPistons 2:0

19e minuut.
Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Buza is nu in balbezit. Godoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quiroz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki geeft de bal voor. Malicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicki draait met de bal, schiet en ... Eichel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - jPistons 3:0

43e minuut.
Treściński onderschept slim de pass. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger passt de bal met de wreef. Zeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 53%, jPistons 47%.
BobaS - jPistons 3:0

56e minuut.
Hordecki geeft een hoge lob. Begnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Begnis geeft de bal voor. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Morski heeft problemen om de bal te vangen. Morski geeft de bal voor. Treściński is nu in balbezit. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - jPistons 4:0

70e minuut.
Kralevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevic passt de bal zonder na te denken. Morski rent richting de bal. Morski geeft een lange en hoge pass. Pfenniger krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klinik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Zeka passt de bal in één keer door. Flederis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flederis geeft een hoge lob. Malicki is nu in balbezit. Malicki draait met de bal, schiet en ... Eichel bokst de bal weg. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pfenniger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - jPistons 5:0

86e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Klinik onderschept slim de pass. Morski rent richting de bal. Morski geeft de bal voor. Pfenniger krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 56%, jPistons 44%.
BobaS - jPistons 5:0