Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ElEstadioMasPerroCaroMexico
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6829
Real Samesta F.C Mequetrefes F. C.
Neza wing Tactiek Pesado
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
48.6 gemiddelde waardering 43
adequate Schieten average
excellent Passen very good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Karacan passt de bal zonder na te denken. Čeřovský geeft een lange en hoge pass. Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Torre is nu in balbezit. La Torre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Drakić met de inworp. Karacan geeft een hoge lob. Terrés rent richting de bal. Terrés haalt uit met een fantastische trap. Iniestra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jamesson geeft een hoge lob. Inworp. Drakić met de inworp. Karacan is nu in balbezit. Karacan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zavala geeft de bal voor. Libé rent richting de bal. Garay maakt een afschuwelijke overtreding. Garay krijgt een gele kaart. Libé raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Libé kan niet meer verder spelen. Kameczura komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Čeřovský passt de bal in één keer door. Karacan heeft problemen om de bal te vangen. Karacan met een sublieme pass. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Talapa speelt de bal door. Kameczura rent richting de bal. Drakić verovert de bal door een tackle van achteren. Drakić geeft een lange en hoge pass. La Torre krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kameczura rent richting de bal. Drakić is nu in balbezit. Drakić geeft een hoge lob. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reyna raakt geblesseerd tijdens het duel. Talapa met een snel genomen vrije trap. Reyna springt en kopt de bal. Caluţchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Samesta F.C - Mequetrefes F. C. 0:1

40e minuut.
Druciak met een sublieme pass. Drakić kopt de bal weg. Klungelig pakt Rousset de bal. Szmyt is nu in balbezit. Szmyt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Samesta F.C 36%, Mequetrefes F. C. 64%.
Real Samesta F.C - Mequetrefes F. C. 0:1

58e minuut.
Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan met een sublieme pass. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Samesta F.C - Mequetrefes F. C. 1:1

72e minuut.
Iniestra onderschept slim de pass. Zavala onderschept slim de pass. Zavala passt de bal in één keer door. Karacan rent richting de bal. Karacan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Petschovschi neemt vlug de vrije trap. Cadena kopt de bal weg. Klungelig pakt Reyna de bal. Szmyt rent richting de bal. Szmyt schiet op doel. Caluţchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Samesta F.C 40%, Mequetrefes F. C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Samesta F.C - Mequetrefes F. C. 1:1