Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CzęstochowaCF Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2469
CzęstochowaCF Fc Magnisiakos
sprawdzimy Tactiek TRAINING 10
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 38.9
excellent Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Janocha met de inworp. Błoński met een sublieme pass. Varul rent richting de bal. Varul haalt uit met een fantastische trap. Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 1:0

6e minuut.
Kakios probeert naar een medespeler te passen. Coman rent richting de bal. Varul verovert de bal door een tackle van achteren. Varul haalt uit met een fantastische trap. Troost bokst de bal weg. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 2:0

9e minuut.
Andrésson probeert naar een medespeler te passen. Varul rent richting de bal. Giamalis verovert de bal door een tackle van achteren. Błoński rent richting de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ... Troost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Janocha draait met de bal, schiet en ... Paal! Varul is nu in balbezit. Varul haalt uit met een fantastische trap. Troost probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 3:0

12e minuut.
Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson speelt de bal door. Błoński probeert naar een medespeler te passen. Varul rent richting de bal. Varul haalt uit met een fantastische trap. Troost bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Eresios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błoński is nu in balbezit. Błoński geeft een lange en hoge pass. Varul rent richting de bal. Varul haalt uit met een fantastische trap. Troost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński probeert naar een medespeler te passen. Varul rent richting de bal. Varul draait met de bal, schiet en ... Troost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 4:0

37e minuut.
Janocha met de inworp. Chery probeert naar een medespeler te passen. Błoński probeert naar een medespeler te passen. Varul bereikt de bal nog maar net als eerste. Varul haalt uit met een fantastische trap. Troost bokst de bal weg.

39e minuut.
Andrésson probeert naar een medespeler te passen. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński probeert naar een medespeler te passen. Varul rent richting de bal. Varul draait met de bal, schiet en ... Troost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Varul bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresios rent richting de bal. Varul verovert de bal door een tackle van achteren. Varul draait met de bal, schiet en ... Troost probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzęstochowaCF 30%, Fc Magnisiakos 70%.
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 5:0

46e minuut.
Andrésson speelt de bal door. Daar is Błoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błoński geeft een lange en hoge pass. Varul bereikt de bal nog maar net als eerste. Varul schiet op doel. Troost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varul bereikt de bal nog maar net als eerste. Varul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrésson geeft een hoge lob. Varul krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 6:0

54e minuut.
Janocha passt de bal in één keer door. Giamalis verovert de bal door een tackle van achteren. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ... Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Andrésson onderschept slim de pass. Andrésson probeert naar een medespeler te passen. Varul is nu in balbezit. Varul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 7:0

62e minuut.
Andrésson verovert de bal door een tackle van achteren. Andrésson probeert naar een medespeler te passen. Błoński rent richting de bal. Błoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Koitla probeert naar een medespeler te passen. Janocha is nu in balbezit. Janocha passt de bal zonder na te denken. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Varul kopt de bal weg. Klungelig pakt Janocha de bal. Janocha passt de bal in één keer door. Chery geeft een lange en hoge pass. Błoński rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janocha zal de hoekschop nemen. Varul is nu in balbezit. Varul haalt uit met een fantastische trap. Troost bokst de bal weg. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 8:0

71e minuut.
Błoński verovert de bal door een tackle van achteren. Błoński heeft problemen om de bal te vangen. Błoński passt de bal in één keer door. Varul is nu in balbezit. Varul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 9:0

75e minuut.
Kechagioglou onderschept slim de pass. Błoński onderschept slim de pass. Błoński probeert naar een medespeler te passen. Varul bereikt de bal nog maar net als eerste. Varul schiet op doel. Troost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Andrésson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giamalis de bal. Varul bereikt de bal nog maar net als eerste. Varul schiet op doel. Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 10:0

80e minuut.
Chery speelt de bal door. Błoński met een sublieme pass. Varul rent richting de bal. Varul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 11:0

85e minuut.
Chery geeft een lange en hoge pass. Varul bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamalis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giamalis krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Andrésson heeft problemen om de bal te vangen. Andrésson met een sublieme pass. Varul bereikt de bal nog maar net als eerste. Varul schiet op doel. Troost werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 12:0

88e minuut.
Varul rent richting de bal. Varul passt de bal zonder na te denken. Giamalis rent richting de bal. Błoński onderschept slim de pass. Błoński haalt uit met een fantastische trap. Troost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varul is nu in balbezit. Varul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 13:0

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Troost niet meer kan verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzęstochowaCF 18%, Fc Magnisiakos 82%.
CzęstochowaCF - Fc Magnisiakos 13:0