Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LKS OGNIWO Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2229
LKS OGNIWO KS Marco
Sweep Tactiek 4312
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 37.4
average Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen good


17e minuut.
Marek is nu in balbezit. Marek geeft een lange en hoge pass. Di Gregorio kopt de bal weg. Stijepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijepović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Savorelli passt de bal in één keer door. Mestrinho is nu in balbezit. Mestrinho met een sublieme pass. Stijepović rent richting de bal. Stijepović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 53%, KS Marco 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS OGNIWO - KS Marco 0:0

71e minuut.
Blagojević kopt de bal weg. Savorelli is nu in balbezit. Savorelli speelt de bal door. Stijepović rent richting de bal. Stijepović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Marek met een sublieme pass. Toader heeft problemen om de bal te vangen. Toader passt de bal in één keer door. Mills is nu in balbezit. Mills schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rabijewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - KS Marco 1:0

80e minuut.
Szymała geeft een hoge lob. Inworp. Di Gregorio met de inworp. Stijepović is nu in balbezit. Stijepović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Domin bereikt de bal nog maar net als eerste. Domin geeft een lange en hoge pass. Toader is nu in balbezit. Toader geeft de bal voor. Świtoń verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Blagojević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ikonowicz komt het veld opgelopen. Marek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Domin de bal. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader schiet op doel. Poulíček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zolj geeft een hoge lob. Inworp. Mills met de inworp. Toader heeft problemen om de bal te vangen. Toader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 55%, KS Marco 45%.
LKS OGNIWO - KS Marco 1:0