Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CSCT Buiucani
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6956
FC Dacia Buiucani Re@l M@drid
Non-Combat Tactiek non combat 2.1
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 55.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Mytnik is nu in balbezit. Mytnik geeft een hoge lob. Lotti kopt de bal weg. Lotti rent richting de bal. Lotti draait met de bal, schiet en ... Järdler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rozmysł raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vider komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Besek met een sublieme pass. Vider is nu in balbezit. Cavalcante is nu in balbezit. Vider verovert de bal door een tackle van achteren. Vider draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vider bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalcante verovert de bal door een tackle van achteren. Mohácsi speelt de bal door. Cavalcante probeert de bal aan de voet te houden. Katselis speelt de bal door. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - Re@l M@drid 0:1

40e minuut.
Ciudac geeft een lange en hoge pass. Bjelobrk is nu in balbezit. Emmerson maakt een afschuwelijke overtreding. Emmerson krijgt een gele kaart. Bjelobrk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bjelobrk kan niet meer verder spelen. Saca komt het veld opgelopen.

44e minuut.
MacBeth bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeth geeft een lange en hoge pass. Cavalcante kopt de bal weg. Klungelig pakt Lotti de bal. Lotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lotti is nu in balbezit. Lotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dacia Buiucani - Re@l M@drid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Buiucani 53%, Re@l M@drid 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dacia Buiucani - Re@l M@drid 1:1

47e minuut.
Cavalcante is nu in balbezit. Cavalcante met een sublieme pass. Cwalina rent richting de bal. Vider is nu in balbezit. Vider schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Mohácsi onderschept slim de pass. Mohácsi passt de bal in één keer door. Pliatsikas is nu in balbezit. Vider bereikt de bal nog maar net als eerste. Vider haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
MacBeth met een sublieme pass. Mytnik rent richting de bal. Mytnik passt de bal met de wreef. Lotti rent richting de bal. Lotti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Järdler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Saca passt de bal in één keer door. Ciudac rent richting de bal. Ciudac geeft de bal voor. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca draait met de bal, schiet en ... Salvatierra bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Lotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lotti schiet op doel. Järdler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - Re@l M@drid 2:1

60e minuut.
Ciudac met een sublieme pass. Besek bereikt de bal nog maar net als eerste. Besek met een sublieme pass. Bahtin is nu in balbezit. Bahtin passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Saca passt de bal zonder na te denken. Vider rent richting de bal. Cavalcante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavalcante krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Cavalcante probeert de bal met de borst te controleren. Cavalcante probeert naar een medespeler te passen. Mytnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mytnik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lotti de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dacia Buiucani - Re@l M@drid 3:1

81e minuut.
Cavalcante onderschept slim de pass. Cavalcante geeft de bal voor. Saca probeert de bal aan de voet te houden. Lotti rent richting de bal. Lotti draait met de bal, schiet en ... Järdler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lotti is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt MacBeth de bal. MacBeth geeft een hoge lob. Ciudac kopt de bal weg. Lotti is nu in balbezit. Lotti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saca met een sublieme pass. Vider bereikt de bal nog maar net als eerste. Vider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dacia Buiucani 46%, Re@l M@drid 54%.
FC Dacia Buiucani - Re@l M@drid 3:1