Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:32
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: PANDURI FK Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1389
PANDURI FK Cosmos CT
Gale 5-2-3 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 24.2
adequate Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Owen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kopaczewski de bal. Popa is nu in balbezit. Popa schiet op doel. Pavković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Cosmos CT 1:0

14e minuut.
Jurecki speelt de bal door. Daar is Buganza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Castello is nu in balbezit. Castello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Popa rent richting de bal. Popa passt de bal in één keer door. Owen is nu in balbezit. Castello rent richting de bal. Castello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI FK 36%, Cosmos CT 64%.
PANDURI FK - Cosmos CT 1:0

46e minuut.
Paoli komt het veld opgelopen. Ciripoi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Flosason geeft een lange en hoge pass. Jurecki probeert de bal aan de voet te houden. Temtem bereikt de bal nog maar net als eerste. Temtem draait met de bal, schiet en ... Kadić probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
San Ginés kopt de bal weg. Paoli is nu in balbezit. Green rent richting de bal. Paoli verovert de bal door een tackle van achteren. Paoli schiet op doel. Pavković bokst de bal weg.

65e minuut.
Pîrvulescu onderschept slim de pass. Pîrvulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Buganza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoli rent richting de bal. Paoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Cosmos CT 2:0

69e minuut.
Jurecki rent richting de bal. Popa is nu in balbezit. Popa probeert naar een medespeler te passen. Paoli rent richting de bal. Paoli schiet op doel. Pavković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gürses probeert naar een medespeler te passen. Pîrvulescu rent richting de bal. Pîrvulescu passt de bal zonder na te denken. Paoli rent richting de bal. Paoli haalt uit met een fantastische trap. Pavković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Căpusa controleert de bal met de borst. Green rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurecki. Jurecki krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Green raakt geblesseerd tijdens het duel. Green zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kadić de bal. Temtem rent richting de bal. Temtem schiet op doel. Gürses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Cosmos CT 2:1

79e minuut.
Green geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kadić de bal. Temtem rent richting de bal. Temtem haalt uit met een fantastische trap. Gürses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PANDURI FK - Cosmos CT 2:2

85e minuut.
Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcel onderschept slim de pass. Cárcel passt de bal zonder na te denken. Temtem rent richting de bal. Flosason rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Cosmos CT 2:3

89e minuut.
Tucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopaczewski geeft de bal voor. Temtem is nu in balbezit. Temtem draait met de bal, schiet en ... Gürses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI FK - Cosmos CT 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI FK 61%, Cosmos CT 39%.
PANDURI FK - Cosmos CT 2:4