Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Maddalonese Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2189
Real Maddalonese Scafazio70
Rinnovo2024 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten solid
good Passen excellent
solid Verdedigen average


1e minuut.
Sőreg probeert naar een medespeler te passen. Grida speelt de bal door. Caddeu rent richting de bal. Caddeu schiet op doel. Tavelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Scafazio70 0:1

8e minuut.
Caddeu kopt de bal weg. Sőreg is nu in balbezit. Sőreg passt de bal in één keer door. Daar is Caddeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caddeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Scafazio70 0:2

23e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cattonar. Müller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buzea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dumitrescu geeft een hoge lob. Vincenzi springt en kopt de bal. Ferretto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Xapecó rent richting de bal. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Sőreg heeft problemen om de bal te vangen. Sőreg geeft een hoge lob. Caddeu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sőreg is nu in balbezit. Sőreg speelt de bal door. Caddeu rent richting de bal. Caddeu schiet op doel. Tavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Scafazio70 0:3

38e minuut.
Dumitrescu geeft de bal voor. Daar is Cattonar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenzi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cattonar de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Łagódka met een sublieme pass. Sőreg bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sőreg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sőreg geeft een hoge lob. Caddeu krijgt zijn hoofd ertegen. Tavelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 70%, Scafazio70 30%.
Real Maddalonese - Scafazio70 0:3

70e minuut.
Xapecó speelt de bal door. Daar is Grida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grida speelt de bal door. Caddeu is nu in balbezit. Caddeu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Cafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafaggi passt de bal met de wreef. Grida speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De Piero met een snelle inworp. Katana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łagódka. Katana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Katana kan niet meer verder spelen. Melinc komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cafaggi probeert naar een medespeler te passen. Grida bereikt de bal nog maar net als eerste. Grida passt de bal met de wreef. Caddeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caddeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Scafazio70 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 62%, Scafazio70 38%.
Real Maddalonese - Scafazio70 0:4