Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MagicoPisa Bad Religion
SoloXlaMaglia Tactiek INGABBIO
55% Balbezit 45%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
45.3 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten average
good Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Ćwiąkała geeft een hoge lob. Szulwic rent richting de bal. Pescaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pescaru krijgt een gele kaart. Szulwic wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Klungelig pakt Catherine de bal. Mert is nu in balbezit. Catherine geeft een lange en hoge pass. Kirazcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Szulwic de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pedante kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Höskuldsson met een snelle inworp. Fragoso rent richting de bal. Fragoso geeft een lange en hoge pass. Mastantuono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MagicoPisa 68%, Bad Religion 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MagicoPisa - Bad Religion 0:0

50e minuut.
Guibert probeert naar een medespeler te passen. Szulwic is nu in balbezit. Pescaru begaat een overtreding. Szulwic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chronas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mastantuono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Guibert speelt de bal door. Brondeel rent richting de bal. Fragoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brondeel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brondeel kan niet meer verder spelen. Putaansuu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Mert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert geeft een hoge lob. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Araqelyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fragoso onderschept slim de pass. Fragoso geeft een lange en hoge pass. Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic onderschept slim de pass. Szulwic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MagicoPisa 60%, Bad Religion 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MagicoPisa - Bad Religion 0:0