Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: csikicsuki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8095
VIRTUS implacables
532köz Tactiek IMPLACABLE
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
0 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 60.8
solid Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Petković rent richting de bal. Petković passt de bal in één keer door. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Graczyk rent richting de bal. Limardo bokst de bal weg.

15e minuut.
Petković kopt de bal weg. Vadkerti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villasmil. Villasmil krijgt een gele kaart.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivas met de inworp. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Villasmil rent richting de bal. Villasmil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 47%, implacables 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIRTUS - implacables 0:0

59e minuut.
Daar is Vadkerti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuenmayor geeft de bal voor. Someşan verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - implacables 0:1

62e minuut.
Petković rent richting de bal. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor met een sublieme pass. Villalta rent richting de bal. Villalta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Świderek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świderek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Petković rent richting de bal. Fuenmayor is nu in balbezit. Fuenmayor geeft een lange en hoge pass. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Świderek geeft de bal voor. Villalta rent richting de bal. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Villalta schiet op doel. Caterincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Granados met een sublieme pass. Villasmil kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petković. Villasmil raakt geblesseerd tijdens het duel. Fuenmayor komt bij de bal en schiet. Caterincă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 56%, implacables 44%.
VIRTUS - implacables 0:1