Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ΚΩΛ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7975
ΠΙΣΩ ΟΨΗ Chelsea Szczecin
442V Tactiek 1
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Falangola Cappai met een sublieme pass. Josipović is nu in balbezit. Josipović passt de bal met de wreef. Daar is Rüya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rullo probeert naar een medespeler te passen. Falangola Cappai bereikt de bal nog maar net als eerste. Falangola Cappai probeert naar een medespeler te passen. Josipović rent richting de bal. Josipović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lujan speelt de bal door. bin Halim rent richting de bal. bin Halim speelt de bal door. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. Kruszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tsakasianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Falangola Cappai bereikt de bal nog maar net als eerste. Falangola Cappai passt de bal zonder na te denken. Josipović is nu in balbezit. Josipović draait met de bal, schiet en ... Kruszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Chelsea Szczecin 0:1

23e minuut.
Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya controleert de bal met de borst. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lujan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gribusts geeft de bal voor. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rüya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rüya zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Chelsea Szczecin 0:2

29e minuut.
Gribusts passt de bal met de wreef. Rüya rent richting de bal. bin Halim is nu in balbezit. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Lujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya onderschept slim de pass. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović schiet op doel. Kruszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. Kruszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Chelsea Szczecin 0:3

34e minuut.
Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim rent richting de bal. Lujan verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. Rüya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rullo speelt de bal door. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré geeft een hoge lob. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović schiet op doel. Kruszka bokst de bal weg.

41e minuut.
Rullo probeert naar een medespeler te passen. Gribusts geeft de bal voor. Klungelig pakt Tsakasianos de bal. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
bin Halim is nu in balbezit. bin Halim passt de bal in één keer door. Josipović rent richting de bal. Josipović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 75%, Chelsea Szczecin 25%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Chelsea Szczecin 0:3

47e minuut.
Wright rent richting de bal. bin Halim onderschept slim de pass. bin Halim speelt de bal door. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Chortatsis is nu in balbezit. Rullo verovert de bal door een tackle van achteren. Rullo speelt de bal door. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
bin Halim rent richting de bal. Josipović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wright. Wright krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Cotea komt het veld opgelopen. komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gribusts probeert naar een medespeler te passen. bin Halim speelt de bal door. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Chelsea Szczecin 0:4

84e minuut.
Rüya is nu in balbezit. Lujan rent richting de bal. Rüya onderschept slim de pass. Rüya passt de bal met de wreef. Tsakasianos verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

86e minuut.
Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinn is nu in balbezit. McGinn geeft een hoge lob. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. Kruszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chortatsis speelt de bal door. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov draait met de bal, schiet en ... Neto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jorquera rent richting de bal. Jorquera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 68%, Chelsea Szczecin 32%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - Chelsea Szczecin 0:4