Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junção Soccer Clube Belmonte FC
Junção 442 Tactiek 5-3-2 ata adi
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 38.5
good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen average


10e minuut.
Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Repeteco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simões neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pinter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junção Soccer Clube - Belmonte FC 1:0

14e minuut.
Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano probeert naar een medespeler te passen. Rojka rent richting de bal. Moridis onderschept slim de pass. Moridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mesquita passt de bal met de wreef. Inworp. Harkányi met de inworp. Klungelig pakt Mahakyan de bal. Mahakyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tortosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Rubirosa de bal. Mahakyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahakyan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Goiano probeert naar een medespeler te passen. Rubirosa is nu in balbezit. Rubirosa passt de bal zonder na te denken. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Simões bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada rent richting de bal. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Pinter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junção Soccer Clube - Belmonte FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junção Soccer Clube 43%, Belmonte FC 57%.
Junção Soccer Clube - Belmonte FC 2:0

46e minuut.
Ivars Santos komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Moridis rent richting de bal. Rojka speelt de bal door. Escobar speelt de bal door. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tortosa speelt de bal door. Daar is Rubirosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubirosa probeert naar een medespeler te passen. Repeteco rent richting de bal. Repeteco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Mascaroni komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Yamada heeft problemen om de bal te vangen. Catalan is nu in balbezit. Catalan speelt de bal door. Goiano is nu in balbezit. Goiano geeft een lange en hoge pass. Pinter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Rojka rent richting de bal. Rojka geeft een hoge lob. Harkányi geeft een hoge lob. Tabares is nu in balbezit. Tabares geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Rubirosa rent richting de bal. Rubirosa passt de bal in één keer door. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Pinter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junção Soccer Clube 53%, Belmonte FC 47%.
Junção Soccer Clube - Belmonte FC 2:0