Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mineral Ursa FC
1 Tactiek sila
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
71.3 gemiddelde waardering 67.1
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pineda passt de bal zonder na te denken. Vrizas is nu in balbezit. Vrizas geeft een lange en hoge pass. Paravas heeft problemen om de bal te vangen. Paravas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Para passt de bal met de wreef. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huskić. Huskić krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Śrutwa geeft een lange en hoge pass. Semik rent richting de bal. Drid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Semik wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kluska geeft een lange en hoge pass. Paravas rent richting de bal. Osuna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Osuna krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kluska probeert de bal met de borst te controleren. Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar maakt een afschuwelijke overtreding. Kaucsar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Vrizas geeft een lange en hoge pass. Paravas rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paravas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mineral - Ursa FC 1:0

42e minuut.
Osuna met een sublieme pass. Semik geeft een lange en hoge pass. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap. Kisin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mineral - Ursa FC 1:1

42e minuut.
Kluska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skenderov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mineral 56%, Ursa FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mineral - Ursa FC 1:1

48e minuut.
Semik speelt de bal door. Gandara verovert de bal door een tackle van achteren. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa geeft een lange en hoge pass. Mielczarek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vrizas is nu in balbezit. Vrizas passt de bal in één keer door. Paravas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravas haalt uit met een fantastische trap. Durka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mineral - Ursa FC 2:1

57e minuut.
Skenderov speelt de bal door. Para rent richting de bal. Para met een sublieme pass. Drid rent richting de bal. Drid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Skenderov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paravas de bal. Osuna rent richting de bal. Paravas onderschept slim de pass. Paravas schiet op doel. Durka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Vrizas kopt de bal weg. Huskić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skenderov. Skenderov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Stawski met een sublieme pass. Semik rent richting de bal. Semik passt de bal in één keer door. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek schiet op doel. Kisin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vrizas passt de bal in één keer door. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para geeft een lange en hoge pass. Paravas is nu in balbezit. Paravas schiet op doel. Durka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mineral 42%, Ursa FC 58%.
FK Mineral - Ursa FC 2:1