Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cobra Arena 2007
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8220
A.C. Cobra Real Mazzugoro
523 Tactiek 10
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Voltolini passt de bal met de wreef. Gulinati heeft problemen om de bal te vangen. Gulinati geeft de bal voor. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu schiet op doel. Domenica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Contu onderschept slim de pass. Contu geeft de bal voor. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. Domenica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Mazzugoro 1:0

13e minuut.
Beaufils kopt de bal weg. Daar is Voltolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolini geeft de bal voor. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap. Domenica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Mazzugoro 2:0

23e minuut.
Gulinati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scarfo komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Saracini geeft een hoge lob. Inworp. Albonico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voltolini geeft een lange en hoge pass. Domenica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Scarfo kopt de bal weg. Pitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pitran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Câţanu neemt zijn aanloop. Domenica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Domenica niet meer kan verder spelen. Załuski komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Grazzani is nu in balbezit. Scarfo onderschept slim de pass. Scarfo speelt de bal door. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pitran is nu in balbezit. Gowik rent richting de bal. Gowik geeft een hoge lob. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda schiet op doel. Paal! Fronzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 27%, Real Mazzugoro 73%.
A.C. Cobra - Real Mazzugoro 2:0

46e minuut.
Pizarro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Bagardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagardi passt de bal zonder na te denken. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel. Fronzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tīklenieks met de inworp. Scarfo geeft de bal voor. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Saracini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Mazzugoro 3:0

50e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Pizarro passt de bal in één keer door. Cortés controleert de bal met de borst. Pitran rent richting de bal. Pitran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Simeoni probeert de bal met de borst te controleren. Simeoni met een sublieme pass. Scarfo speelt de bal door. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Contu verovert de bal door een tackle van achteren. Contu passt de bal in één keer door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Mazzugoro 4:0

58e minuut.
Scarfo passt de bal in één keer door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu passt de bal in één keer door. Pitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Bagardi de bal. Bagardi speelt de bal door. Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Pizarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Mazzugoro 4:1

75e minuut.
Voltolini onderschept slim de pass. Voltolini passt de bal met de wreef. Contu is nu in balbezit. Contu draait met de bal, schiet en ... Załuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Grazzani is nu in balbezit. Tīklenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Tīklenieks geeft een hoge lob. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Załuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bonelli onderschept slim de pass. Bonelli passt de bal zonder na te denken. Cortés is nu in balbezit. Cortés geeft de bal voor. Pizarro rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Mazzugoro 4:2

80e minuut.
Scarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfo passt de bal met de wreef. Pitran rent richting de bal. Pitran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - Real Mazzugoro 5:2

81e minuut.
Tīklenieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortés is nu in balbezit. Cortés passt de bal met de wreef. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel. Fronzo bokst de bal weg. Beaufils rent richting de bal. Beaufils geeft een hoge lob. Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés rent richting de bal. Cortés geeft een lange en hoge pass. Fronzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 32%, Real Mazzugoro 68%.
A.C. Cobra - Real Mazzugoro 5:2