Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: orca fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5551
Mycelium Paptamási F.C.
532 Tactiek Beluci82
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 33.1
uitmuntend Schieten matig
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


7e minuut.
Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer passt de bal zonder na te denken. Totik bereikt de bal nog maar net als eerste. Totik geeft de bal voor. Detzlhofer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lisca rent richting de bal. Lisca geeft een hoge lob. Bereczki controleert de bal met de borst. Bereczki geeft de bal voor. Detzlhofer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Földi de bal onder controle te krijgen. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 1:0

23e minuut.
Bereczki is nu in balbezit. Bereczki met een sublieme pass. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Malek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bereczki neemt de hoekschop. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 2:0

26e minuut.
Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk probeert naar een medespeler te passen. Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 3:0

28e minuut.
Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Detzlhofer controleert de bal met de borst. Hidasi begaat een overtreding. Hidasi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mierzejewski geeft de bal voor. Anh Quân kopt de bal weg. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 4:0

33e minuut.
Daar is Hidasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Quân probeert naar een medespeler te passen. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Mierzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Totik bereikt de bal nog maar net als eerste. Totik geeft de bal voor. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap. Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anh Quân de bal. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn geeft een lange en hoge pass. Detzlhofer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 5:0

40e minuut.
Pencz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varga komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Goudmijn met een sublieme pass. Totik rent richting de bal. Totik speelt de bal door. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Detzlhofer rent richting de bal. Malek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Detzlhofer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Halmai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer schiet op doel. Nyilas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 6:0

45e minuut.
Detzlhofer is nu in balbezit. Anh Quân is nu in balbezit. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer schiet op doel. Nyilas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 7:0

45e minuut.
Inworp. Totik met een snelle inworp. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer schiet op doel. Hidasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 26%, Paptamási F.C. 74%.
Mycelium - Paptamási F.C. 7:0

46e minuut.
Maury geeft de bal voor. Detzlhofer is nu in balbezit. Anh Quân speelt de bal door. Klungelig pakt Goudmijn de bal. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bereczki verovert de bal door een tackle van achteren. Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goudmijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goudmijn draait met de bal, schiet en ... Nyilas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 8:0

55e minuut.
Malek kopt de bal weg. Lisca rent richting de bal. Lisca passt de bal zonder na te denken. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 9:0

61e minuut.
Totik geeft een hoge lob. Goudmijn maakt een snoekduik en kopt de bal. Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Mikola met een sublieme pass. Anh Quân geeft de bal voor. Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani onderschept slim de pass. Trapani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goudmijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mierzejewski geeft een lange en hoge pass. Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani geeft de bal voor. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap. Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Bereczki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goudmijn is nu in balbezit. Goudmijn geeft de bal voor. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer draait met de bal, schiet en ... Nyilas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mierzejewski geeft een lange en hoge pass. Goudmijn rent richting de bal. Malek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malek krijgt een gele kaart. Goudmijn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bereczki met een snel genomen vrije trap. Goudmijn krijgt zijn hoofd ertegen. Nyilas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani geeft een lange en hoge pass. Goudmijn rent richting de bal. Goudmijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 10:0

74e minuut.
Malek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hidasi de bal. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer schiet op doel. Nyilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 11:0

75e minuut.
Detzlhofer is nu in balbezit. Daar is Detzlhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goudmijn is nu in balbezit. Anh Quân rent richting de bal. Anh Quân draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mycelium - Paptamási F.C. 12:0

81e minuut.
Trapani rent richting de bal. Trapani geeft een lange en hoge pass. Malek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goudmijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudmijn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kárász is nu in balbezit. Lisca onderschept slim de pass. Lisca speelt de bal door. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mycelium 21%, Paptamási F.C. 79%.
Mycelium - Paptamási F.C. 12:0