Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Naród Legnicki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2352
FC Naród Legnicki FK HUN
343 dla att Tactiek 343
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 50.5
average Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Dialegmenos met een sublieme pass. Yosaputra speelt de bal door. Dialegmenos kopt de bal weg. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wacławik probeert naar een medespeler te passen. García Conde is nu in balbezit. García Conde geeft de bal voor. İbrahimov rent richting de bal. İbrahimov haalt uit met een fantastische trap. Yosaputra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dialegmenos rent richting de bal. Dialegmenos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gracés de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Yusifli passt de bal met de wreef. Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos passt de bal in één keer door. García Conde probeert de bal aan de voet te houden. Dialegmenos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:1

18e minuut.
Dialegmenos is nu in balbezit. Dialegmenos passt de bal in één keer door. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik haalt uit met een fantastische trap. Yosaputra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:2

25e minuut.
Tofiqli met de inworp. García Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. García Conde speelt de bal door. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Yusifli passt de bal zonder na te denken. Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt García Conde de bal. García Conde schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Gracés geeft een lange en hoge pass. Roonеy kopt de bal weg. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli geeft een hoge lob. İbrahimov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:3

34e minuut.
Wacławik probeert naar een medespeler te passen. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli speelt de bal door. İbrahimov is nu in balbezit. İbrahimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos passt de bal zonder na te denken. İbrahimov is nu in balbezit. İbrahimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:4

44e minuut.
Roonеy heeft problemen om de bal te vangen. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli geeft de bal voor. Dialegmenos is nu in balbezit. Dialegmenos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tofiqli zal de hoekschop nemen. İbrahimov rent richting de bal. İbrahimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 74%, FK HUN 26%.
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:5

46e minuut.
Yusifli rent richting de bal. Sinagov rent richting de bal. Yusifli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yusifli krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Yusifli speelt de bal door. Klungelig pakt Dialegmenos de bal. Dialegmenos met een sublieme pass. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bueno geeft een hoge lob. Voight probeert de bal met de borst te controleren. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gracés de bal. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:6

60e minuut.
Tofiqli speelt de bal door. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik passt de bal zonder na te denken. Dialegmenos heeft problemen om de bal te vangen. Dialegmenos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Wacławik de bal. Wacławik passt de bal met de wreef. Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Bueno geeft een lange en hoge pass. İbrahimov maakt een snoekduik en kopt de bal. Yosaputra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İbrahimov rent richting de bal. İbrahimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:7

65e minuut.
Piñera rent richting de bal. Zurbriggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera onderschept slim de pass. Sinagov rent richting de bal. Sinagov schiet op doel. Abonisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piñera heeft problemen om de bal te vangen. Abonisio met een sublieme pass. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik passt de bal zonder na te denken. Yosaputra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:8

72e minuut.
Tofiqli probeert naar een medespeler te passen. İbrahimov is nu in balbezit. İbrahimov passt de bal zonder na te denken. Dialegmenos rent richting de bal. Dialegmenos haalt uit met een fantastische trap. Yosaputra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:9

75e minuut.
Dialegmenos met een sublieme pass. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wacławik de bal. Wacławik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli geeft een lange en hoge pass. Dialegmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dialegmenos schiet op doel. Yosaputra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:10

87e minuut.
Avellone heeft problemen om de bal te vangen. Dialegmenos is nu in balbezit. Avellone maakt een afschuwelijke overtreding. Avellone krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Wacławik passt de bal in één keer door. Dialegmenos heeft problemen om de bal te vangen. Wacławik rent richting de bal. Dialegmenos rent richting de bal. Dialegmenos haalt uit met een fantastische trap. Yosaputra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Sinagov is nu in balbezit. Yusifli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinagov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Centeno controleert de bal met de borst. Piñera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera draait met de bal, schiet en ... Abonisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 66%, FK HUN 34%.
FC Naród Legnicki - FK HUN 0:10