Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DIDI UNITED Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3754
DIDI UNITED CSKA Sofia 2017
za6 Tactiek Best
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.8 gemiddelde waardering 54.5
goed Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Ribisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi passt de bal met de wreef. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan draait met de bal, schiet en ... Horozov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:1

6e minuut.
Ayerbe kopt de bal weg. Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa passt de bal met de wreef. Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap. Horozov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:2

7e minuut.
Skenderov is nu in balbezit. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak geeft de bal voor. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Horozov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ignasiak probeert naar een medespeler te passen. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe geeft de bal voor. Hovannisyan krijgt zijn hoofd ertegen. Horozov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cvetev geeft een lange en hoge pass. Viloa is nu in balbezit. Viloa geeft een lange en hoge pass. Hovannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kaloshev onderschept slim de pass. Kaloshev met een sublieme pass. Viloa met een sublieme pass. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Horozov speelt de bal door. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak geeft een hoge lob. Pawliszyn kopt de bal weg. Hovannisyan is nu in balbezit. Hovannisyan haalt uit met een fantastische trap. Horozov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:3

27e minuut.
Kaloshev onderschept slim de pass. Pawliszyn onderschept slim de pass. Siderov rent richting de bal. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:4

27e minuut.
Iskrenov met een sublieme pass. Daar is Tepsiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawliszyn. Pawliszyn krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klungelig pakt Siderov de bal. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe passt de bal met de wreef. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaloshev probeert de bal met de borst te controleren. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn draait met de bal, schiet en ... Horozov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:5

33e minuut.
Hovannisyan rent richting de bal. Hovannisyan geeft een hoge lob. Pawliszyn kan de bal niet met de borst controleren. Pawliszyn draait met de bal, schiet en ... Horozov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:6

34e minuut.
Iskrenov passt de bal met de wreef. Vutkov is nu in balbezit. Vutkov passt de bal in één keer door. Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Moraru met een harde bal richting middenveld. Ayerbe kopt de bal weg. Pawliszyn controleert de bal met de borst. Pawliszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:7

38e minuut.
Klungelig pakt Pawliszyn de bal. Kaloshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Pawliszyn draait met de bal, schiet en ... Horozov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:8

42e minuut.
Hovannisyan kopt de bal weg. Aleksandrov heeft problemen om de bal te vangen. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDI UNITED 70%, CSKA Sofia 2017 30%.
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:9

47e minuut.
Radulov onderschept slim de pass. Radulov geeft een lange en hoge pass. Siderov heeft problemen om de bal te vangen. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn schiet op doel. Horozov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak geeft een lange en hoge pass. Hovannisyan kopt de bal weg. Daar is Pawliszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawliszyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ayerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe passt de bal in één keer door. Pawliszyn heeft problemen om de bal te vangen. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap. Horozov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:10

62e minuut.
Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Hovannisyan de bal. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:11

65e minuut.
Mushev met een sublieme pass. Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa passt de bal zonder na te denken. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kaloshev de bal. De bal raakt de paal. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:12

67e minuut.
Ignasiak geeft een hoge lob. Hovannisyan kopt de bal weg. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:13

69e minuut.
Ignasiak geeft de bal voor. Aleksandrov rent richting de bal. Ribisi onderschept slim de pass. Ribisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:14

70e minuut.
Gabriel komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hovannisyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Frugoni komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Frugoni is nu in balbezit. Frugoni passt de bal zonder na te denken. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel haalt uit met een fantastische trap. Horozov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:15

79e minuut.
Inworp. Novoselov komt het veld opgelopen. Aleksandrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frugoni rent richting de bal. Frugoni passt de bal met de wreef. Gabriel rent richting de bal. Gabriel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ayerbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerbe geeft de bal voor. Novoselov is nu in balbezit. Novoselov draait met de bal, schiet en ... Horozov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cvetev is nu in balbezit. Hovannisyan onderschept slim de pass. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dzhodhev is nu in balbezit. Ayerbe is nu in balbezit. Dzhodhev onderschept slim de pass. Dzhodhev geeft een hoge lob. Iskrenov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDI UNITED 71%, CSKA Sofia 2017 29%.
DIDI UNITED - CSKA Sofia 2017 0:15