Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Ardeo Parlea Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6607
FC Ardeo Parlea Westball
442 Tactiek 523
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 35.8
solid Schieten adequate
average Passen solid
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan verovert de bal door een tackle van achteren. Morhan geeft een hoge lob. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Donkov passt de bal met de wreef. Zambrzycki probeert naar een medespeler te passen. Pršutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki geeft een hoge lob. Panchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Moisescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donkov. Moisescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morhan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Pršutić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan rent richting de bal. Colţan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Morhan controleert de bal met de borst. Donkov rent richting de bal. Morhan maakt een afschuwelijke overtreding. Morhan krijgt een gele kaart. Donkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bandalovski met een snel genomen vrije trap. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki onderschept slim de pass. Zambrzycki passt de bal zonder na te denken. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Boev kopt de bal weg. Ognyanov rent richting de bal. Zambrzycki maakt een afschuwelijke overtreding. Ognyanov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ognyanov kan niet meer verder spelen. Balev komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Loeb onderschept slim de pass. Loeb speelt de bal door. Daar is Pršutić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pršutić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Suev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loeb is nu in balbezit. Loeb speelt de bal door. Colţan rent richting de bal. Colţan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Westball 1:0

45e minuut.
Moisescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cârlea rent richting de bal. Cârlea geeft de bal voor. Pršutić rent richting de bal. Pršutić draait met de bal, schiet en ... Panchev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Westball 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 43%, Westball 57%.
FC Ardeo Parlea - Westball 2:0

49e minuut.
Boev met de inworp. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev geeft de bal voor. Donkov is nu in balbezit. Donkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Deshkov geeft een lange en hoge pass. Damat is nu in balbezit. Donkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donkov krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Cârlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morhan speelt de bal door. Cârlea rent richting de bal. Cârlea geeft de bal voor. Pršutić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Westball 3:0

53e minuut.
Kosturkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ribchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Donkov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Westball 3:1

61e minuut.
Suev is nu in balbezit. Loeb verovert de bal door een tackle van achteren. Loeb passt de bal zonder na te denken. Colţan rent richting de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Deshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deshkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bratu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zambrzycki geeft de bal voor. Panchev bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damyanov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Morhan geeft de bal voor. Deshkov rent richting de bal. Pršutić verovert de bal door een tackle van achteren. Pršutić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Bratu de bal onder controle te krijgen. Kosturkov is nu in balbezit. Kosturkov passt de bal zonder na te denken. Ribchev rent richting de bal. Ribchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lichev komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Colţan rent richting de bal. Suev verovert de bal door een tackle van achteren. Loeb verovert de bal door een tackle van achteren. Loeb geeft een hoge lob. Pršutić rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Westball 4:1

86e minuut.
Enev komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Loeb onderschept slim de pass. Loeb probeert naar een medespeler te passen. Pršutić is nu in balbezit. Pršutić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 42%, Westball 58%.
FC Ardeo Parlea - Westball 4:1