Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Baltic Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12734
Dąbie `07 Szczecin cassiopeia
325 Tactiek rupsje
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
67.3 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Aurora geeft een lange en hoge pass. Van Dijck kopt de bal weg. Aurora met een sublieme pass. Rebelo de Sousa heeft problemen om de bal te vangen. Rebelo de Sousa passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Butteroni met de inworp. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aurora krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Madar trapt de bal weg. Butteroni kopt de bal weg. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Madar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Aurora probeert naar een medespeler te passen. Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni passt de bal zonder na te denken. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa geeft de bal voor. Madar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Aurora rent richting de bal. Aurora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Górnikowski de bal. Kostka is nu in balbezit. Kostka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - cassiopeia 1:0

44e minuut.
Janssens bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurora verovert de bal door een tackle van achteren. Aurora probeert naar een medespeler te passen. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat schiet op doel. Madar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 29%, cassiopeia 71%.
Dąbie `07 Szczecin - cassiopeia 1:0

50e minuut.
Verstrepen kopt de bal weg. Lessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessa geeft een hoge lob. Hutabarat is nu in balbezit. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - cassiopeia 2:0

67e minuut.
Buitenspel voor Hutabarat. Goede buitenspelval van de verdediging. Verstrepen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx schiet op doel. Słoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - cassiopeia 2:1

69e minuut.
Hutabarat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Dijck. Hutabarat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aurora met een snel genomen vrije trap. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa schiet op doel. Madar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hutabarat is nu in balbezit. Van Dijck rent richting de bal. Hutabarat onderschept slim de pass. Hutabarat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - cassiopeia 3:1

78e minuut.
Aurora passt de bal zonder na te denken. Butteroni is nu in balbezit. Butteroni passt de bal zonder na te denken. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Crobu rent richting de bal. Crobu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aurora neemt de hoekschop. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - cassiopeia 4:1

88e minuut.
Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat passt de bal in één keer door. Butteroni speelt de bal door. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 39%, cassiopeia 61%.
Dąbie `07 Szczecin - cassiopeia 4:1