Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Calamari
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10020
cassiopeia COLNE FC
rupsje Tactiek johan
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
53.2 gemiddelde waardering 59.8
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


15e minuut.
Cisak met de inworp. Zawodziński is nu in balbezit. Zawodziński geeft een lange en hoge pass. Güneşoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Madar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - COLNE FC 0:1

17e minuut.
Daar is Grymonpréz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubáč bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandereet. Vandereet krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Güneşoğlu rent richting de bal. Cabello begaat een overtreding. Güneşoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Blue zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kubáč maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - COLNE FC 0:2

32e minuut.
Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Blue onderschept slim de pass. Blue geeft een hoge lob. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Madar bokst de bal weg.

37e minuut.
Janssens bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstrepen geeft een hoge lob. Mareček kopt de bal weg. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx draait met de bal, schiet en ... Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Henderyckx rent richting de bal. Baštrica is nu in balbezit. Baštrica geeft een hoge lob. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - COLNE FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cassiopeia 63%, COLNE FC 37%.
cassiopeia - COLNE FC 0:3

50e minuut.
Cabello kopt de bal weg. Cisak is nu in balbezit. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Güneşoğlu is nu in balbezit. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Madar bokst de bal weg.

53e minuut.
Cabello probeert naar een medespeler te passen. Janssens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawodziński. Zawodziński krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Bachmann komt het veld opgelopen. Wnetkurha komt het veld opgelopen. Ntasios komt het veld opgelopen. Ménesi komt het veld opgelopen. Kubáč met een snelle inworp. Ménesi geeft een hoge lob. Güneşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Güneşoğlu draait met de bal, schiet en ... Madar bokst de bal weg.

64e minuut.
Mareček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riglos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riglos passt de bal in één keer door. Kubáč rent richting de bal. Kubáč schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kádár met een sublieme pass. Kubáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Crobu rent richting de bal. Kubáč verovert de bal door een tackle van achteren. Kubáč schiet op doel. Madar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
González Flores probeert naar een medespeler te passen. Ménesi is nu in balbezit. Ménesi passt de bal met de wreef. Kubáč rent richting de bal. Kubáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ménesi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matrix komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ntasios verovert de bal door een tackle van achteren. Güneşoğlu is nu in balbezit. González Flores legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Güneşoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubáč legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
cassiopeia - COLNE FC 0:4

87e minuut.
Ntasios rent richting de bal. Ntasios geeft de bal voor. Daar is Grymonpréz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubáč rent richting de bal. Kubáč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cassiopeia 59%, COLNE FC 41%.
cassiopeia - COLNE FC 0:4