Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DİNOMO DENIZLI Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3362
FC DENİZLİSPOR Freddy_KRueGeR
horoz Tactiek akın 4-1-3-2
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 62
average Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen solid


4e minuut.
de Carvalho met een sublieme pass. Britador heeft problemen om de bal te vangen. Britador met een sublieme pass. Klungelig pakt Komzyuk de bal. Komzyuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Olthof verovert de bal door een tackle van achteren. Olthof geeft een lange en hoge pass. Çakı kopt de bal weg. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Komzyuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Amca trapt de bal weg. Olthof kopt de bal weg. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olthof geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çakı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Britador met een sublieme pass. Egas is nu in balbezit. Egas speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı schiet op doel. Amca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Britador passt de bal in één keer door. Komzyuk rent richting de bal. Komzyuk passt de bal met de wreef. Egas bereikt de bal nog maar net als eerste. Egas draait met de bal, schiet en ... Amca bokst de bal weg. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Freddy_KRueGeR 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Tătăran de bal. Tătăran geeft een hoge lob. Britador kopt de bal weg. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Komzyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Acaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rosal passt de bal zonder na te denken. Daar is Britador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potroviţa begaat een overtreding. Britador roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Britador kan niet meer verder spelen. Kulisz komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Potroviţa rent richting de bal. de Carvalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa begaat een overtreding. Potroviţa krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Çakı passt de bal zonder na te denken. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrecilla González verovert de bal door een tackle van achteren. Egas rent richting de bal. Egas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Tătăran speelt de bal door. de Carvalho rent richting de bal. de Carvalho met een sublieme pass. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Çakı kopt de bal weg. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Komzyuk speelt de bal door. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Olthof probeert naar een medespeler te passen. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Kulisz rent richting de bal. Kulisz geeft een lange en hoge pass. Komzyuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 78%, Freddy_KRueGeR 22%.
FC DENİZLİSPOR - Freddy_KRueGeR 0:1

61e minuut.
Çakı kopt de bal weg. Komzyuk heeft problemen om de bal te vangen. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komzyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Komzyuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Egas probeert de bal met de borst te controleren. Shaaban onderschept slim de pass. Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Freddy_KRueGeR 0:2

74e minuut.
Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof rent richting de bal. Olthof met een sublieme pass. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk draait met de bal, schiet en ... Amca bokst de bal weg.

79e minuut.
Olthof zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru onderschept slim de pass. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri geeft de bal voor. Krupa bokst de bal weg.

86e minuut.
Grazziano rent richting de bal. de Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. de Carvalho geeft een hoge lob. Çakı heeft problemen om de bal te vangen. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Amca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
de Carvalho met een sublieme pass. Olthof rent richting de bal. Olthof geeft een lange en hoge pass. Çakı maakt een snoekduik en kopt de bal. Amca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DENİZLİSPOR - Freddy_KRueGeR 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DENİZLİSPOR 68%, Freddy_KRueGeR 32%.
FC DENİZLİSPOR - Freddy_KRueGeR 0:3