Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ogre Cicignon IF
mid Tactiek Jzperino
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
55.8 gemiddelde waardering 69.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Bartley probeert naar een medespeler te passen. Paco bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes rent richting de bal. Magallanes haalt uit met een fantastische trap. Kasza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 0:1

11e minuut.
Bartley geeft de bal voor. Romeo kopt de bal weg. Damadyan heeft problemen om de bal te vangen. De Laet rent richting de bal. De Laet draait met de bal, schiet en ... Hjorthaugreite bokst de bal weg.

12e minuut.
Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera geeft de bal voor. Biesik heeft problemen om de bal te vangen. Magallanes rent richting de bal. Magallanes haalt uit met een fantastische trap. Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 0:2

14e minuut.
Fiutowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valera de bal. Marcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái passt de bal in één keer door. Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu geeft een hoge lob. Hjorthaugreite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 1:2

18e minuut.
Veidenbergs kopt de bal weg. Bartley geeft een hoge lob. Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes schiet op doel. Kasza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 1:3

19e minuut.
Bartley onderschept slim de pass. Bartley passt de bal met de wreef. Paco rent richting de bal. Paco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 1:4

22e minuut.
Fiutowski passt de bal in één keer door. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu maakt een afschuwelijke overtreding. Marcu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Hoàng Thành onderschept slim de pass. Hoàng Thành passt de bal in één keer door. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera geeft een lange en hoge pass. Paco springt en kopt de bal. Kasza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes haalt uit met een fantastische trap. Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bartley rent richting de bal. Bartley met een sublieme pass. Magallanes rent richting de bal. Magallanes draait met de bal, schiet en ... Kasza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 1:5

33e minuut.
Pérez Piñeiro probeert de bal aan de voet te houden. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera probeert naar een medespeler te passen. Paco is nu in balbezit. Paco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Paco met een sublieme pass. Valera is nu in balbezit. Valera met een sublieme pass. Magallanes rent richting de bal. Magallanes draait met de bal, schiet en ... Kasza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogre 61%, Cicignon IF 39%.
FC Ogre - Cicignon IF 1:5

50e minuut.
De Laet probeert de bal met de borst te controleren. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Damadyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damadyan krijgt een gele kaart. Pérez Piñeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Băsescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pérez Piñeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Hjorthaugreite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 2:5

54e minuut.
Valera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Magallanes de bal. Băsescu rent richting de bal. Paco verovert de bal door een tackle van achteren. Paco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Valera kopt de bal weg. Valera rent richting de bal. Valera geeft een lange en hoge pass. Paco rent richting de bal. Paco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 2:6

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fierka komt het veld opgelopen. Tantaz komt het veld opgelopen. Veidenbaums komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Valera rent richting de bal. Valera passt de bal zonder na te denken. Magallanes rent richting de bal. Magallanes draait met de bal, schiet en ... Kasza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 2:7

65e minuut.
Prieto komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Paco met een sublieme pass. Valera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veidenbaums. Veidenbaums krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Fiutowski met een sublieme pass. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera geeft een hoge lob. Paco maakt een snoekduik en kopt de bal. Kasza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogre - Cicignon IF 2:8

76e minuut.
Hoàng Thành geeft een lange en hoge pass. Valera rent richting de bal. Valera geeft de bal voor. Paco springt en kopt de bal. Biesik heeft problemen om de bal te vangen. Kasza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski passt de bal zonder na te denken. Valera is nu in balbezit. Valera geeft een lange en hoge pass. Prieto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fiutowski speelt de bal door. Valera is nu in balbezit. Valera passt de bal met de wreef. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... Kasza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Prieto controleert de bal met de borst. Biesik is nu in balbezit. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Paco rent richting de bal. Prieto rent richting de bal. Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prost onderschept slim de pass. Prost haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogre 61%, Cicignon IF 39%.
FC Ogre - Cicignon IF 2:8