Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kick and Rush KFL 09
Standard Tactiek 433-deu2
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
43.4 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten solid
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


4e minuut.
Andreánszky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cáceres komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Ohlheiser passt de bal zonder na te denken. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan met een sublieme pass. Ruman is nu in balbezit. Ruman haalt uit met een fantastische trap. Voß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman onderschept slim de pass. Ruman passt de bal zonder na te denken. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ohlheiser verovert de bal door een tackle van achteren. Ohlheiser met een sublieme pass. Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Abrahamyan de bal. Abrahamyan passt de bal zonder na te denken. Metzelder rent richting de bal. Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Abrahamyan probeert naar een medespeler te passen. Metzelder rent richting de bal. Metzelder probeert naar een medespeler te passen. Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baletić onderschept slim de pass. Abrahamyan geeft een hoge lob. Ruman springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Metzelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelder speelt de bal door. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng schiet op doel. Voß werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:1

42e minuut.
Güloğlu met de inworp. Ohlheiser speelt de bal door. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... Voß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 62%, KFL 09 38%.
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:2

46e minuut.
Beldeanu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kazanecki rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metzelder met de inworp. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:3

49e minuut.
Ohlheiser is nu in balbezit. Ohlheiser speelt de bal door. Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlheiser onderschept slim de pass. Ohlheiser geeft een lange en hoge pass. Ruman rent richting de bal. Ruman schiet op doel. Voß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:4

59e minuut.
Ohlheiser rent richting de bal. Ohlheiser passt de bal met de wreef. Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nhật Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Hùng passt de bal met de wreef. Ruman rent richting de bal. Ruman draait met de bal, schiet en ... Voß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:5

67e minuut.
Beuckert geeft de bal voor. Beldeanu met een sublieme pass. Ohlheiser rent richting de bal. Ruman is nu in balbezit. Ruman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Terenzi geeft de bal voor. Nhật Hùng kopt de bal weg. Ruman is nu in balbezit. Ruman schiet op doel. Voß probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:6

75e minuut.
Metzelder passt de bal zonder na te denken. Ohlheiser rent richting de bal. Ohlheiser met een sublieme pass. Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ohlheiser is nu in balbezit. Ohlheiser passt de bal zonder na te denken. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:7

81e minuut.
Karasiewicz rent richting de bal. Metzelder onderschept slim de pass. Metzelder geeft een hoge lob. Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman schiet op doel. Voß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:8

86e minuut.
Ohlheiser is nu in balbezit. Ohlheiser passt de bal zonder na te denken. Ruman rent richting de bal. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Baletić geeft de bal voor. Inworp. Metzelder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 72%, KFL 09 28%.
Borussia Kick and Rush - KFL 09 0:8