Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Warren
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6341
evilbunny united VfB Landschlacht `07
KrNr Tactiek 3st
61% Balbezit 39%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 73
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 63.5
good Schieten outstanding
very good Passen formidable
solid Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Cryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganês met een snelle inworp. Biron is nu in balbezit. Biron geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kačera rent richting de bal. Kačera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biron met de inworp. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Ganês rent richting de bal. Ganês draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ganês heeft problemen om de bal te vangen. Ganês speelt de bal door. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:1

6e minuut.
Ganês is nu in balbezit. Ganês passt de bal met de wreef. Kačera speelt de bal door. Klungelig pakt Dällenbach de bal. Dällenbach schiet op doel. English bokst de bal weg. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lustü onderschept slim de pass. Lustü speelt de bal door. Tere met een sublieme pass. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kačera is nu in balbezit. Kačera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:2

10e minuut.
Norman met de inworp. Cryan is nu in balbezit. Cryan passt de bal in één keer door. Kačera geeft een lange en hoge pass. Dällenbach springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ganês is nu in balbezit. Ganês draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:3

11e minuut.
Salah rent richting de bal. Salah geeft de bal voor. Ganês kopt de bal weg. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach draait met de bal, schiet en ... English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:4

12e minuut.
Kačera met een sublieme pass. English met een sublieme pass. Cabarcos kopt de bal weg. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:5

14e minuut.
Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos met een sublieme pass. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:6

17e minuut.
Cabarcos is nu in balbezit. Biron verovert de bal door een tackle van achteren. Biron speelt de bal door. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach draait met de bal, schiet en ... English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Salah de bal. Ganês probeert naar een medespeler te passen. Kačera is nu in balbezit. Kačera draait met de bal, schiet en ... English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De Mange geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biron met een snelle inworp. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês haalt uit met een fantastische trap. English bokst de bal weg. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:7

22e minuut.
English speelt de bal door. Mardegan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kačera de bal. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:8

23e minuut.
Wickett geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biron met een snelle inworp. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Dällenbach is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:9

26e minuut.
English speelt de bal door. Cabarcos kan de bal niet met de borst controleren. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kačera is nu in balbezit. Kačera passt de bal met de wreef. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:10

29e minuut.
Norman geeft de bal voor. Mardegan kopt de bal weg. Daar is Kačera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês schiet op doel. English bokst de bal weg. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:11

30e minuut.
De Mange heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dällenbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganês is nu in balbezit. Ganês draait met de bal, schiet en ... English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kačera rent richting de bal. Kačera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera is nu in balbezit. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:12

32e minuut.
Inworp. Biron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardegan speelt de bal door. Daar is Ganês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganês draait met de bal, schiet en ... English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ganês geeft een lange en hoge pass. English bokst de bal weg. Ganês rent richting de bal. Ganês haalt uit met een fantastische trap. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:13

34e minuut.
Cabarcos kopt de bal weg. Vîscu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîscu passt de bal zonder na te denken. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:14

38e minuut.
Mardegan controleert de bal met de borst. Cabarcos probeert naar een medespeler te passen. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Dällenbach de bal onder controle te krijgen. Kačera rent richting de bal. Biron probeert naar een medespeler te passen. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:15

42e minuut.
Cryan is nu in balbezit. Dällenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dällenbach passt de bal zonder na te denken. Kačera rent richting de bal. Kačera schiet op doel. English bokst de bal weg. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês draait met de bal, schiet en ... English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:16

43e minuut.
Dällenbach onderschept slim de pass. Dällenbach passt de bal in één keer door. Biron probeert naar een medespeler te passen. Kačera is nu in balbezit. Kačera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera speelt de bal door. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês draait met de bal, schiet en ... Dällenbach probeert de bal aan de voet te houden. English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evilbunny united 97%, VfB Landschlacht `07 3%.
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:16

46e minuut.
Hanrahan komt het veld opgelopen. Cummins komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cabarcos is nu in balbezit. Tere onderschept slim de pass. Tere speelt de bal door. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. O`Brien is nu in balbezit. Ganês verovert de bal door een tackle van achteren. Ganês haalt uit met een fantastische trap. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Biron passt de bal in één keer door. Ganês speelt de bal door. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:17

49e minuut.
Cabarcos probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganês met een snelle inworp. Biron is nu in balbezit. Biron probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:18

52e minuut.
Daar is Kačera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačera met een sublieme pass. Ganês is nu in balbezit. Ganês haalt uit met een fantastische trap. English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:19

52e minuut.
Biron is nu in balbezit. Biron passt de bal zonder na te denken. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach schiet op doel. English werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:20

54e minuut.
Doeltrap. O`Brien trapt de bal weg. Mardegan kopt de bal weg. Biron rent richting de bal. Biron draait met de bal, schiet en ... English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:21

56e minuut.
Biron geeft een hoge lob. Kačera kopt de bal weg. Ganês rent richting de bal. Ganês draait met de bal, schiet en ... English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:22

57e minuut.
Biron verovert de bal door een tackle van achteren. Biron geeft een hoge lob. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:23

58e minuut.
Biron probeert naar een medespeler te passen. Dällenbach is nu in balbezit. Kačera speelt de bal door. Daar is Ganês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganês haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:24

60e minuut.
Inworp. Vîscu met een snelle inworp. Biron bereikt de bal nog maar net als eerste. Biron probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardegan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biron geeft de bal voor. Kačera controleert de bal met de borst. Kačera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Cabarcos kopt de bal weg. Ganês is nu in balbezit. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:25

65e minuut.
Biron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dällenbach probeert naar een medespeler te passen. Ganês rent richting de bal. Ganês schiet op doel. English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:26

66e minuut.
Fogharty geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biron met de inworp. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
English met een sublieme pass. Cabarcos kopt de bal weg. Kačera geeft de bal voor. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:27

69e minuut.
Cummins geeft de bal voor. Vîscu heeft problemen om de bal te vangen. Vîscu passt de bal met de wreef. Kačera rent richting de bal. Kačera geeft een hoge lob. English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ganês kan de bal niet met de borst controleren. Ganês schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:28

71e minuut.
Kačera rent richting de bal. Biron met een sublieme pass. Dällenbach heeft problemen om de bal te vangen. Dällenbach schiet op doel. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:29

73e minuut.
Wickett geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biron met een snelle inworp. Daar is Ganês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganês draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kačera geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:30

74e minuut.
English trapt de bal weg. Cabarcos kopt de bal weg. Daar is Dällenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dällenbach schiet op doel. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cummins is nu in balbezit. Cummins geeft een hoge lob. Biron kopt de bal weg. Kačera is nu in balbezit. Kačera draait met de bal, schiet en ... English bokst de bal weg. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:31

78e minuut.
Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biron met de inworp. Ganês geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cabarcos kopt de bal weg. Ganês rent richting de bal. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:32

80e minuut.
De Mange heeft problemen om de bal te vangen. De Mange geeft een hoge lob. Kačera kopt de bal weg. Ganês bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. English trapt de bal weg. Cabarcos kopt de bal weg. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach draait met de bal, schiet en ... English bokst de bal weg. Ganês is nu in balbezit. Ganês schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:33

83e minuut.
Biron is nu in balbezit. Kačera probeert naar een medespeler te passen. Ganês heeft problemen om de bal te vangen. Ganês haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:34

85e minuut.
Lustü kopt de bal weg. Mardegan is nu in balbezit. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Kačera is nu in balbezit. Kačera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Biron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. English probeert naar een medespeler te passen. Cabarcos kopt de bal weg. Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:35

89e minuut.
Biron kopt de bal weg. Klungelig pakt Kačera de bal. Kačera met een sublieme pass. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ganês is nu in balbezit. Ganês passt de bal in één keer door. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach draait met de bal, schiet en ... English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:36

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evilbunny united 98%, VfB Landschlacht `07 2%.
evilbunny united - VfB Landschlacht `07 0:36