Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edson Team GKS
Panama v2 Tactiek SSS OFF
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
73.8 gemiddelde waardering 66.8
outstanding Schieten excellent
incredible Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Tejeda passt de bal zonder na te denken. Zakiroğlu speelt de bal door. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een hoge lob. Vivaldo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zakiroğlu geeft de bal voor. Kober rent richting de bal. Kober geeft een hoge lob. Samohejl rent richting de bal. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Schütze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tejeda speelt de bal door. Borjas met een sublieme pass. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een hoge lob. Vivaldo krijgt zijn hoofd ertegen. Chronis bokst de bal weg.

25e minuut.
Râpnu rent richting de bal. Râpnu geeft de bal voor. Zakiroğlu geeft een lange en hoge pass. Borjas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iatratos is nu in balbezit. Diniz verovert de bal door een tackle van achteren. Diniz geeft een hoge lob. Borjas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatratos verovert de bal door een tackle van achteren. Iatratos geeft de bal voor. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu geeft een hoge lob. Schütze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Jasteržemskis probeert naar een medespeler te passen. Tejeda met een sublieme pass. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Chronis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Diniz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lätt komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Krzyżykowski geeft een lange en hoge pass. Vasiliu rent richting de bal. Jasteržemskis begaat een overtreding. Jasteržemskis krijgt een gele kaart. Vasiliu raakt geblesseerd tijdens het duel. Minasyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vasiliu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 40%, GKS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edson Team - GKS 0:0

48e minuut.
Lätt is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lätt met een snelle inworp. Tejeda geeft een lange en hoge pass. Vivaldo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu geeft een lange en hoge pass. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - GKS 1:0

61e minuut.
Jasteržemskis is nu in balbezit. Minasyan onderschept slim de pass. Fakadej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fakadej krijgt een gele kaart. Minasyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasiliu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Schütze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Beozzo probeert naar een medespeler te passen. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda maakt een afschuwelijke overtreding. Tejeda krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tejeda geeft een lange en hoge pass. Dunajčík kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lätt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vivaldo krijgt zijn hoofd ertegen. Chronis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Borjas passt de bal in één keer door. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo schiet op doel. Chronis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - GKS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 43%, GKS 57%.
Edson Team - GKS 2:0