Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Górnik Konin Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1543
KS Górnik Konin HenryLe-Football
KSGIV Tactiek luxubu
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 32.1
adequate Schieten average
weak Passen average
average Verdedigen adequate


15e minuut.
Szałęga onderschept slim de pass. Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoszkiewicz met een sublieme pass. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Szopeński onderschept slim de pass. Szopeński speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Ngọc Cường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - HenryLe-Football 1:0

22e minuut.
Fangi geeft een hoge lob. Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen onderschept slim de pass. Üsteğmen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Trochimiuk heeft problemen om de bal te vangen. Godderie geeft de bal voor. Nagual rent richting de bal. Nagual draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Górnik Konin - HenryLe-Football 1:1

38e minuut.
Tłusty met de inworp. Horoszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Seńkowski is nu in balbezit. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - HenryLe-Football 2:1

41e minuut.
Koźluk probeert naar een medespeler te passen. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Cường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 46%, HenryLe-Football 54%.
KS Górnik Konin - HenryLe-Football 2:1

59e minuut.
Mạnh Hùng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valencia. Mạnh Hùng raakt geblesseerd tijdens het duel. Mạnh Hùng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Godderie rent richting de bal. Godderie draait met de bal, schiet en ... Üsteğmen krijgt zijn hoofd ertegen. Warnke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Tłusty rent richting de bal. Tłusty met een sublieme pass. Quang Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia onderschept slim de pass. Valencia draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - HenryLe-Football 3:1

67e minuut.
Songin geeft een lange en hoge pass. Daar is Tłusty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Huy met een sublieme pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Salachna geeft de bal voor. Inworp. Songin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Khiêm verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Seńkowski is nu in balbezit. Seńkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal zonder na te denken. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fangi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szopeński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ngọc Cường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quang Huy heeft problemen om de bal te vangen. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - HenryLe-Football 4:1

87e minuut.
Rycak onderschept slim de pass. Rycak probeert naar een medespeler te passen. Tłusty is nu in balbezit. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Anh Khiêm met een sublieme pass. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen geeft een lange en hoge pass. Nagual heeft problemen om de bal te vangen. Warnke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - HenryLe-Football 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 49%, HenryLe-Football 51%.
KS Górnik Konin - HenryLe-Football 4:2