Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ☼ Dinamo Ingiae ♥ Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4572
☼ Dinamo Ingiae ♥ SUPPER STAR
n° 28 Tactiek NamBaHai
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 29.4
good Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen weak


5e minuut.
Schilder kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acquafredda is nu in balbezit. Acquafredda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Şanalır verovert de bal door een tackle van achteren. Şanalır geeft een lange en hoge pass. Picos heeft problemen om de bal te vangen. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Picos geeft de bal voor. Merchel kopt de bal weg. Rosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - SUPPER STAR 0:1

25e minuut.
Nan onderschept slim de pass. Nan probeert naar een medespeler te passen. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Urbina de bal. Prates rent richting de bal. Prates passt de bal in één keer door. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tong rent richting de bal. Tong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dell`Olio passt de bal zonder na te denken. Merchel rent richting de bal. Merchel speelt de bal door. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Acquafredda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dell`Olio rent richting de bal. Dell`Olio passt de bal in één keer door. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek onderschept slim de pass. Mielniczek draait met de bal, schiet en ... Mussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczak onderschept slim de pass. Witczak met een sublieme pass. Merchel is nu in balbezit. Merchel haalt uit met een fantastische trap. Mussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mussi probeert naar een medespeler te passen. Nan rent richting de bal. Nan passt de bal met de wreef. Daar is Tong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 34%, SUPPER STAR 66%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - SUPPER STAR 0:1

56e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. Gliniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara maakt een afschuwelijke overtreding. Vergara krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dell`Olio kopt de bal weg. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gliniecki geeft een lange en hoge pass. Tong krijgt zijn hoofd ertegen. Kotwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Dell`Olio kopt de bal weg. Vergara heeft problemen om de bal te vangen. Prates rent richting de bal. Prates haalt uit met een fantastische trap. Sparwasser probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Picos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acquafredda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dell`Olio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Olio geeft een hoge lob. Kotwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Şanalır geeft een hoge lob. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa passt de bal zonder na te denken. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Gliniecki onderschept slim de pass. Gliniecki probeert naar een medespeler te passen. Acquafredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquafredda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dell`Olio rent richting de bal. Dell`Olio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Picos de bal onder controle te krijgen. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Acquafredda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas passt de bal zonder na te denken. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Witczak geeft een lange en hoge pass. Şanalır kopt de bal weg. Sparwasser speelt de bal door. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Kotwas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Miyakawa verovert de bal door een tackle van achteren. Miyakawa met een sublieme pass. Prates bereikt de bal nog maar net als eerste. Prates draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - SUPPER STAR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 33%, SUPPER STAR 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - SUPPER STAR 1:1