Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mikule Power Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5278
Mikule Power Legionowcy Wilanów
koks 442 Tactiek wysoko wysoko
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
50.6 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Semazen geeft de bal voor. Mardarás kopt de bal weg. Dell`Accio geeft een lange en hoge pass. McDermott krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen heeft problemen om de bal te vangen. Semazen met een sublieme pass. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Dell`Accio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dell`Accio met een sublieme pass. Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft een lange en hoge pass. McDermott krijgt zijn hoofd ertegen. Koźmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Aron kopt de bal weg. Batarilo heeft problemen om de bal te vangen. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wnukowski is nu in balbezit. Wnukowski geeft de bal voor. Dell`Accio kopt de bal weg. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Koźmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Koźmiński niet meer kan verder spelen. Jaque komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Dell`Accio geeft een lange en hoge pass. Semazen bereikt de bal nog maar net als eerste. Semazen met een sublieme pass. McDermott rent richting de bal. McDermott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Semazen kopt de bal weg. Klungelig pakt Skrzypkowski de bal. Fajt met een sublieme pass. McDermott rent richting de bal. McDermott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kirjackis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Włodowski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Pudełko onderschept slim de pass. Aron probeert naar een medespeler te passen. Semazen is nu in balbezit. Semazen geeft een lange en hoge pass. McDermott krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Winiarski onderschept slim de pass. Winiarski speelt de bal door. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Jaque werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aron heeft problemen om de bal te vangen. Pudełko is nu in balbezit. Aron begaat een overtreding. Aron krijgt een gele kaart.

43e minuut.
McDermott draait met de bal, schiet en ... Wnukowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Semazen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McDermott springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kurucz speelt de bal door. Klungelig pakt Aron de bal. Aron geeft de bal voor. McDermott rent richting de bal. McDermott schiet op doel. Jaque bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 66%, Legionowcy Wilanów 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mikule Power - Legionowcy Wilanów 0:0

52e minuut.
Inworp. Jianxin komt het veld opgelopen. Siarzewski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Batarilo speelt de bal door. Daar is Sorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorić probeert naar een medespeler te passen. Smiotanko rent richting de bal. Smiotanko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pasik komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fajt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiotanko onderschept slim de pass. Daar is Sorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pudełko rent richting de bal. Aron verovert de bal door een tackle van achteren. Aron probeert naar een medespeler te passen. McDermott rent richting de bal. McDermott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Legionowcy Wilanów 0:1

80e minuut.
McDermott kopt de bal weg. Siarzewski rent richting de bal. Siarzewski passt de bal in één keer door. Pasik is nu in balbezit. Pasik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 39%, Legionowcy Wilanów 61%.
Mikule Power - Legionowcy Wilanów 0:1