Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12010
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten adequate
excellent Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Lombardić met een sublieme pass. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Repeteco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repeteco schiet op doel. Henman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. Henman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Karaś de bal. Karaś passt de bal met de wreef. Lombardić is nu in balbezit. Lombardić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

14e minuut.
Karaś rent richting de bal. Karaś met een sublieme pass. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Papaleo de bal. Papaleo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Michels is nu in balbezit. Michels geeft de bal voor. Karaś probeert naar een medespeler te passen. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco schiet op doel. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Henman heeft problemen om de bal te vangen. Karaś is nu in balbezit. Karaś passt de bal met de wreef. Lombardić is nu in balbezit. Lombardić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:0

22e minuut.
Rašetić speelt de bal door. Daar is Biskup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardić verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardić haalt uit met een fantastische trap. Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Grčić rent richting de bal. Grčić geeft een hoge lob. Rašetić rent richting de bal. Lombardić onderschept slim de pass. Lombardić draait met de bal, schiet en ... Henman bokst de bal weg. Lombardić rent richting de bal. Lombardić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grčić is nu in balbezit. Grčić geeft de bal voor. Daar is Rašetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardić schiet op doel. Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lombardić met een sublieme pass. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś speelt de bal door. Lombardić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sladojević trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lombardić met de inworp. Daar is Sladojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sladojević haalt uit met een fantastische trap. Fafanđel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sladojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladojević draait met de bal, schiet en ... Fafanđel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:1

41e minuut.
Michels probeert naar een medespeler te passen. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco passt de bal met de wreef. Lombardić rent richting de bal. Lombardić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Albański probeert naar een medespeler te passen. Puljak rent richting de bal. Puljak heeft problemen om de bal te vangen. Puljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 41%, Anaheim Mighty Ducks 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2

52e minuut.
Karaś passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rašetić met een snelle inworp. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:2

55e minuut.
Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo rent richting de bal. Michels speelt de bal door. Papaleo is nu in balbezit. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sladojević met een snelle inworp. Michels rent richting de bal. Michels probeert naar een medespeler te passen. Karaś heeft problemen om de bal te vangen. Karaś draait met de bal, schiet en ... Henman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Karaś is nu in balbezit. Klungelig pakt Karaś de bal. Karaś passt de bal met de wreef. Lombardić is nu in balbezit. Lombardić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Dutra rent richting de bal. Repeteco rent richting de bal. Dutra is nu in balbezit. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 32%, Anaheim Mighty Ducks 68%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:2