Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Mödling Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1615
FC Mödling GeylanG
Kill Bill Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 35.9
outstanding Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Spisz passt de bal zonder na te denken. Chye bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye geeft een lange en hoge pass. Eidenhammer is nu in balbezit. Eidenhammer geeft de bal voor. Gomis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Bouman haalt uit met een fantastische trap. Daar is Eidenhammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman schiet op doel. Mikuni probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öllinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman haalt uit met een fantastische trap. Gomis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Toh geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eidenhammer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Adler is nu in balbezit. Adler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Prokopetz kopt de bal weg. Kartofel is nu in balbezit. Kartofel met een sublieme pass. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Mikuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouman is nu in balbezit. Bouman probeert naar een medespeler te passen. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel. Gomis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mikuni heeft problemen om de bal te vangen. Bouman is nu in balbezit. Bouman passt de bal in één keer door. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel. Gomis bokst de bal weg.

10e minuut.
Forc probeert naar een medespeler te passen. Kartofel kopt de bal weg. Adler rent richting de bal. Adler draait met de bal, schiet en ... Gomis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 1:0

14e minuut.
Siverchuk speelt de bal door. Haidinger geeft een lange en hoge pass. Adler kopt de bal weg. Bouman is nu in balbezit. Bouman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 2:0

19e minuut.
Kartofel probeert naar een medespeler te passen. Öllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Öllinger geeft een hoge lob. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 3:0

33e minuut.
Adler rent richting de bal. Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Bouman verovert de bal door een tackle van achteren. Bouman heeft problemen om de bal te vangen. Bouman schiet op doel. Gomis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bouman rent richting de bal. Bouman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Hinkel geeft een hoge lob. Toh kopt de bal weg. Kartofel speelt de bal door. Adler rent richting de bal. Adler haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 4:0

36e minuut.
Bouman rent richting de bal. Bouman geeft een hoge lob. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler draait met de bal, schiet en ... Low probeert de bal aan de voet te houden. Gomis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler passt de bal met de wreef. Daar is Chye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouman rent richting de bal. Bouman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hinkel rent richting de bal. Hinkel passt de bal met de wreef. Adler heeft problemen om de bal te vangen. Adler draait met de bal, schiet en ... Low probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gomis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hinkel onderschept slim de pass. Hinkel probeert naar een medespeler te passen. Eidenhammer rent richting de bal. Eidenhammer geeft een hoge lob. Adler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 5:0

45e minuut.
Siverchuk heeft problemen om de bal te vangen. Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman draait met de bal, schiet en ... Gomis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 6:0

45e minuut.
Peterman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 26%, GeylanG 74%.
FC Mödling - GeylanG 6:0

52e minuut.
Forc trapt de bal weg. Klungelig pakt Bouman de bal. Mikuni rent richting de bal. Bouman verovert de bal door een tackle van achteren. Bouman geeft een hoge lob. Gomis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Haidinger onderschept slim de pass. Haidinger geeft een hoge lob. Adler kopt de bal weg. Bouman heeft problemen om de bal te vangen. Bouman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurzawski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Eidenhammer met de inworp. Hinkel geeft een lange en hoge pass. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler draait met de bal, schiet en ... Gomis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 7:0

57e minuut.
Kartofel probeert naar een medespeler te passen. Adler is nu in balbezit. Klungelig pakt Bouman de bal. Bouman haalt uit met een fantastische trap. Gomis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gomis speelt de bal door. Prokopetz kopt de bal weg. Daar is Kartofel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kartofel schiet op doel. Gomis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 8:0

61e minuut.
Daar is Bouman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler passt de bal zonder na te denken. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Haidinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eidenhammer rent richting de bal. Eidenhammer passt de bal met de wreef. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lixen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lixen rent richting de bal. Lixen passt de bal met de wreef. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman verovert de bal door een tackle van achteren. Bouman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Hinkel probeert naar een medespeler te passen. Adler rent richting de bal. Low rent richting de bal. Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Adler haalt uit met een fantastische trap. Gomis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 9:0

75e minuut.
Öllinger speelt de bal door. Lixen rent richting de bal. Lixen speelt de bal door. Bouman is nu in balbezit. Bouman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Lixen probeert naar een medespeler te passen. Hinkel speelt de bal door. Öllinger speelt de bal door. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Bouman de bal. Low rent richting de bal. Bouman verovert de bal door een tackle van achteren. Adler rent richting de bal. Adler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 10:0

80e minuut.
Chudy komt het veld opgelopen. Krecikowski komt het veld opgelopen. Männer komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurzawski de bal onder controle te krijgen. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bouman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gomis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 11:0

82e minuut.
Eidenhammer onderschept slim de pass. Eidenhammer met een sublieme pass. Bouman rent richting de bal. Bouman draait met de bal, schiet en ... Gomis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mödling - GeylanG 12:0

87e minuut.
Chudy rent richting de bal. Chudy geeft een hoge lob. Bouman kopt de bal weg. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski schiet op doel. Gomis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Lixen is nu in balbezit. Lixen probeert naar een medespeler te passen. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski draait met de bal, schiet en ... Gomis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bouman is nu in balbezit. Bouman schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mödling 29%, GeylanG 71%.
FC Mödling - GeylanG 12:0