Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadium for battle
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8924
Kimoni ас рома
Ф 4-2-2-2 Tactiek B2
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.2 gemiddelde waardering 48
adequate Schieten excellent
good Passen solid
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Daverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Daverio geeft een hoge lob. Vergilov is nu in balbezit. Janisz onderschept slim de pass. Janisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. Jafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Jafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Joa is nu in balbezit. Daverio verovert de bal door een tackle van achteren. Daverio geeft de bal voor. Janisz rent richting de bal. Janisz draait met de bal, schiet en ... Jafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Herghelegiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liahnovich komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Daverio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Liahnovich rent richting de bal. Liahnovich geeft de bal voor. Vergilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz onderschept slim de pass. Janisz draait met de bal, schiet en ... Jafar bokst de bal weg.

17e minuut.
Liahnovich is nu in balbezit. Liahnovich geeft een lange en hoge pass. Janisz heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - ас рома 0:1

21e minuut.
Janisz verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbosa raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Janisz neemt zijn aanloop. Jafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Janisz de bal. Janisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Liahnovich kopt de bal weg. Montford is nu in balbezit. Montford geeft een hoge lob. Janisz rent richting de bal. Janisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - ас рома 0:2

25e minuut.
Liahnovich passt de bal met de wreef. Montford geeft een lange en hoge pass. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz draait met de bal, schiet en ... Jafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - ас рома 0:3

32e minuut.
Mella is nu in balbezit. Cakov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Daverio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daverio geeft een hoge lob. Janisz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Montford onderschept slim de pass. Montford geeft een lange en hoge pass. Janisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - ас рома 0:4

42e minuut.
Gambardella met een sublieme pass. Mishin heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - ас рома 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 69%, ас рома 31%.
Kimoni - ас рома 0:5

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Janisz stond buitenspel. Dalmaz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Ziliani komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Tunisiano komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Facchinetti komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Joa geeft de bal voor. Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Montford verovert de bal door een tackle van achteren. Montford geeft een lange en hoge pass. Janisz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 60%, ас рома 40%.
Kimoni - ас рома 0:5