Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: A V A Z A Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5519
A V A Z A FC_Tornado
kio Tactiek 4-1-2-1-2
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
46 gemiddelde waardering 34.2
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Tumanishvili is nu in balbezit. Tumanishvili geeft de bal voor. Szerszeń heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szerszeń rent richting de bal. Sologhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sologhashvili passt de bal in één keer door. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zhordania passt de bal zonder na te denken. Budagashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Budagashvili met een sublieme pass. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Tumanishvili de bal. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Gjesing probeert de bal aan de voet te houden. Alba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Acosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La O is nu in balbezit. Budagashvili schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Budagashvili krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Hunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunt speelt de bal door. Reyes met een sublieme pass. La O rent richting de bal. La O geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Milowicz passt de bal in één keer door. Budagashvili rent richting de bal. Budagashvili met een sublieme pass. Klungelig pakt Milowicz de bal. Milowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco passt de bal in één keer door. Jackson is nu in balbezit. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Isakadze bokst de bal weg.

40e minuut.
Zhordania speelt de bal door. Klungelig pakt Tumanishvili de bal. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt geeft een hoge lob. Jackson krijgt zijn hoofd ertegen. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 36%, FC_Tornado 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A V A Z A - FC_Tornado 0:0

47e minuut.
Tumanishvili speelt de bal door. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tumanishvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sologhashvili krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Budagashvili is nu in balbezit. Budagashvili speelt de bal door. Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt speelt de bal door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Mihliuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunt is nu in balbezit. Hunt geeft een lange en hoge pass. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zhordania met een sublieme pass. Milowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szerszeń rent richting de bal. Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Machitidze onderschept slim de pass. Machitidze met een sublieme pass. Tumanishvili rent richting de bal. Tumanishvili geeft de bal voor. Milowicz springt en kopt de bal. Alba bokst de bal weg.

66e minuut.
Milowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szerszeń rent richting de bal. Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz schiet op doel. Alba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc geeft een hoge lob. Hunt is nu in balbezit. Hunt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tumanishvili speelt de bal door. Milowicz is nu in balbezit. Szerszeń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szerszeń moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szerszeń schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Milowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Danelia wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - FC_Tornado 1:0

73e minuut.
Gjesing geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tumanishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Alba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

75e minuut.
Budagashvili rent richting de bal. Budagashvili speelt de bal door. Milowicz rent richting de bal. Milowicz schiet op doel. Alba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - FC_Tornado 2:0

80e minuut.
Zhordania passt de bal in één keer door. Tumanishvili is nu in balbezit. Tumanishvili geeft een lange en hoge pass. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania met een sublieme pass. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili schiet op doel. Alba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - FC_Tornado 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 35%, FC_Tornado 65%.
A V A Z A - FC_Tornado 3:0