Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 22:01
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Arena celeste
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3151
CRUZEIRO FENOMENAL AC OLYMPIC
chumaço Tactiek a ver lucas?
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
42.5 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Venesia speelt de bal door. Impallomeni geeft de bal voor. Altuğlu kopt de bal weg. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti geeft de bal voor. Rynsztok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Dmitrović probeert naar een medespeler te passen. Birmajer rent richting de bal. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda schiet op doel. Klotz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - AC OLYMPIC 1:0

25e minuut.
Impallomeni met de inworp. Munhoz rent richting de bal. Munhoz passt de bal zonder na te denken. Omozik is nu in balbezit. Omozik schiet op doel. Klotz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - AC OLYMPIC 2:0

34e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Bugalski speelt de bal door. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda schiet op doel. Klotz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - AC OLYMPIC 3:0

38e minuut.
Garriga passt de bal met de wreef. Ionele is nu in balbezit. Ionele geeft een lange en hoge pass. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Impallomeni is nu in balbezit. Impallomeni passt de bal zonder na te denken. Yeffal rent richting de bal. Yeffal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - AC OLYMPIC 3:1

44e minuut.
Ionele probeert naar een medespeler te passen. Birmajer is nu in balbezit. Buda onderschept slim de pass. Buda draait met de bal, schiet en ... Klotz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - AC OLYMPIC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 57%, AC OLYMPIC 43%.
CRUZEIRO FENOMENAL - AC OLYMPIC 4:1

51e minuut.
Munhoz is nu in balbezit. Munhoz passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... Klotz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRUZEIRO FENOMENAL - AC OLYMPIC 5:1

57e minuut.
Yeffal controleert de bal met de borst. Kafasis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Desábato de bal. Bisconti geeft een hoge lob. Dassatti krijgt zijn hoofd ertegen. Rynsztok bokst de bal weg.

69e minuut.
Bisconti speelt de bal door. Venesia is nu in balbezit. Venesia passt de bal in één keer door. Dassatti rent richting de bal. Dassatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRUZEIRO FENOMENAL 57%, AC OLYMPIC 43%.
CRUZEIRO FENOMENAL - AC OLYMPIC 5:1