Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Thalima Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4070
Bene Tleilax getto102
b532_v.2 Tactiek 5Defensive4DEF
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 37.1
outstanding Schieten adequate
outstanding Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Cihaner de bal. Cihaner passt de bal zonder na te denken. Adaman probeert naar een medespeler te passen. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cihaner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zirous. Cihaner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Zirous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miculescu komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Focacci passt de bal met de wreef. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache onderschept slim de pass. Enache geeft een lange en hoge pass. Komaritskiy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Miculescu is nu in balbezit. Miculescu passt de bal zonder na te denken. Enache rent richting de bal. Enache geeft een hoge lob. Komaritskiy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Miculescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bulajić de bal. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 1:0

11e minuut.
Borowy met een sublieme pass. Miculescu geeft de bal voor. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 2:0

14e minuut.
Sylwester passt de bal zonder na te denken. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Adaman met een sublieme pass. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner haalt uit met een fantastische trap. Nordmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 3:0

18e minuut.
Enache met een snelle inworp. Miculescu controleert de bal met de borst. Miculescu geeft een lange en hoge pass. Komaritskiy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Enache probeert naar een medespeler te passen. Mirek geeft de bal voor. Klungelig pakt Focacci de bal. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zirous bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache onderschept slim de pass. Enache geeft een hoge lob. Cihaner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Enache rent richting de bal. Enache speelt de bal door. Adaman probeert naar een medespeler te passen. Cihaner rent richting de bal. Cihaner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Osorio onderschept slim de pass. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Adaman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Komaritskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komaritskiy passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mirek passt de bal met de wreef. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal zonder na te denken. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Miculescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cihaner de bal. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner verovert de bal door een tackle van achteren. Cihaner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Borowy passt de bal met de wreef. Wolik speelt de bal door. Adaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaman geeft de bal voor. Cihaner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Darmeidi rent richting de bal. Adaman verovert de bal door een tackle van achteren. Adaman geeft een hoge lob. Cihaner rent richting de bal. Cihaner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Komaritskiy kopt de bal weg. Focacci heeft problemen om de bal te vangen. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Zirous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Zirous met een sublieme pass. Dębicki heeft problemen om de bal te vangen. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ... Nordmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 19%, getto102 81%.
Bene Tleilax - getto102 4:0

53e minuut.
Enache is nu in balbezit. Enache geeft een lange en hoge pass. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner schiet op doel. Nordmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 5:0

56e minuut.
Focacci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Enache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miculescu geeft een lange en hoge pass. Komaritskiy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Miculescu kopt de bal weg. Enache is nu in balbezit. Enache passt de bal zonder na te denken. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cihaner rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zirous ... Strafschop! Cihaner raakt geblesseerd tijdens het duel. Zirous met een sublieme pass. Cihaner neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nordmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 6:0

62e minuut.
Bulajić passt de bal met de wreef. Kowalik speelt de bal door. Daar is Focacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy schiet op doel. Nordmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 7:0

63e minuut.
Cihaner passt de bal in één keer door. Enache is nu in balbezit. Enache passt de bal zonder na te denken. Komaritskiy is nu in balbezit. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ... Nordmann bokst de bal weg.

65e minuut.
Komaritskiy heeft problemen om de bal te vangen. Kowalik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komaritskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cihaner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nordmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 8:0

67e minuut.
Miculescu kopt de bal weg. Enache is nu in balbezit. Enache passt de bal zonder na te denken. Daar is Cihaner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cihaner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 9:0

68e minuut.
Dębicki geeft de bal voor. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal zonder na te denken. Cihaner rent richting de bal. Cihaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Miculescu kopt de bal weg. Adaman geeft een lange en hoge pass. Cihaner rent richting de bal. Cihaner haalt uit met een fantastische trap. Nordmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 10:0

70e minuut.
Enache rent richting de bal. Enache passt de bal in één keer door. Komaritskiy rent richting de bal. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Zirous speelt de bal door. Dębicki is nu in balbezit. Enache is nu in balbezit. Enache geeft de bal voor. Komaritskiy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bulajić heeft problemen om de bal te vangen. Adaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaman probeert naar een medespeler te passen. Komaritskiy is nu in balbezit. Komaritskiy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Wolik geeft een lange en hoge pass. Daar is Focacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - getto102 11:0

80e minuut.
Komaritskiy onderschept slim de pass. Bulajić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komaritskiy. Komaritskiy krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Borowy de bal. Miculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Miculescu passt de bal in één keer door. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner draait met de bal, schiet en ... Nordmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dębicki de bal. Cihaner rent richting de bal. Cihaner haalt uit met een fantastische trap. Nordmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Darmeidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaman verovert de bal door een tackle van achteren. Adaman probeert naar een medespeler te passen. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 14%, getto102 86%.
Bene Tleilax - getto102 11:0