Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Aston Haná Aréna
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5053
Aston Punat DNB KladnoCity
442 Dia Tactiek abcd
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
43.6 gemiddelde waardering 70.9
redelijk Schieten wonderbaarlijk
matig Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Písecký passt de bal zonder na te denken. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Loayza de bal. Loayza geeft een hoge lob. Gruia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar geeft een hoge lob. Křeček rent richting de bal. Křeček draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gruia de bal onder controle te krijgen. Šíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oliva onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Blontrock geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oliva kopt de bal weg. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza geeft een lange en hoge pass. Křeček maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oliva heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:1

8e minuut.
Šíma met een sublieme pass. Listo geeft een lange en hoge pass. Gruia is nu in balbezit. Gruia schiet op doel. Šíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Gruia springt en kopt de bal. Šíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:2

12e minuut.
Blontrock probeert naar een medespeler te passen. Křeček is nu in balbezit. Steiger is nu in balbezit. Křeček onderschept slim de pass. Křeček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Gruia kopt de bal weg. Klungelig pakt Berúnský de bal. Křeček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Křeček krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Listo passt de bal zonder na te denken. Blontrock speelt de bal door. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Šíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:3

22e minuut.
Berúnský is nu in balbezit. Berúnský passt de bal met de wreef. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Listo is nu in balbezit. Listo geeft een lange en hoge pass. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:4

25e minuut.
Křeček passt de bal in één keer door. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar passt de bal zonder na te denken. Listo bereikt de bal nog maar net als eerste. Listo geeft een hoge lob. Paal! Gruia rent richting de bal. Gruia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:5

28e minuut.
Bolívar controleert de bal met de borst. Bolívar geeft de bal voor. Křeček kopt de bal weg. Gruia rent richting de bal. Gruia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:6

32e minuut.
Zitouni is nu in balbezit. Zitouni probeert naar een medespeler te passen. Loayza probeert naar een medespeler te passen. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft de bal voor. Šíma bokst de bal weg. Gruia probeert de bal met de borst te controleren. Šíma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Teplický rent richting de bal. Brizzi onderschept slim de pass. Listo geeft een lange en hoge pass. Gruia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:7

39e minuut.
Křeček verovert de bal door een tackle van achteren. Křeček geeft de bal voor. Belli probeert de bal met de borst te controleren. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:8

40e minuut.
Daar is Belli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belli verovert de bal door een tackle van achteren. Křeček rent richting de bal. Křeček draait met de bal, schiet en ... Šíma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Písecký rent richting de bal. Zitouni onderschept slim de pass. Listo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Křeček de bal. Křeček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gruia is nu in balbezit. Gruia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:9

45e minuut.
Steiger geeft een hoge lob. Loayza kopt de bal weg. Gruia rent richting de bal. Gruia heeft problemen om de bal te vangen. Gruia schiet op doel. Šíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Punat 78%, DNB KladnoCity 22%.
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:9

47e minuut.
Šíma probeert naar een medespeler te passen. Blontrock kopt de bal weg. Gruia is nu in balbezit. Gruia draait met de bal, schiet en ... Šíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:10

49e minuut.
Loayza rent richting de bal. Loayza passt de bal in één keer door. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Křeček maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Blontrock passt de bal zonder na te denken. Listo rent richting de bal. Listo geeft de bal voor. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. Šíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Amadou Tall geeft de bal voor. Blontrock is nu in balbezit. Blontrock met een sublieme pass. Křeček is nu in balbezit. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Šíma bokst de bal weg.

62e minuut.
Šíma geeft een lange en hoge pass. Loayza speelt de bal door. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Gruia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:11

65e minuut.
Křeček kopt de bal weg. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Křeček de bal. Křeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:12

66e minuut.
Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza geeft een lange en hoge pass. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia haalt uit met een fantastische trap. Šíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:13

67e minuut.
Inworp. Amadou Tall met een snelle inworp. Loayza geeft de bal voor. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:14

69e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal met de wreef. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Šíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:15

72e minuut.
Daar is Bolívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar geeft de bal voor. Klungelig pakt Belli de bal. Gruia is nu in balbezit. Gruia draait met de bal, schiet en ... Šíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia haalt uit met een fantastische trap. Paal! Křeček raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jouza komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Listo speelt de bal door. Blontrock rent richting de bal. Blontrock speelt de bal door. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Šíma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bolívar geeft een lange en hoge pass. Gruia is nu in balbezit. Galazzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gruia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Šíma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

81e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Šíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:16

82e minuut.
Loayza is nu in balbezit. Loayza passt de bal in één keer door. Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft de bal voor. Gruia springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belli is nu in balbezit. Gruia verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:17

89e minuut.
Fanzaga geeft een hoge lob. Gruia is nu in balbezit. Gruia passt de bal zonder na te denken. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza schiet op doel. Šíma bokst de bal weg. Steiger verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar kan de bal niet met de borst controleren. Bolívar geeft een hoge lob. Gruia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Punat 81%, DNB KladnoCity 19%.
Aston Punat - DNB KladnoCity 0:17