Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: IL Colosseo
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2220
virateam Dragões Invenciveis FC
A4 Tactiek ....
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
53.3 gemiddelde waardering 59
redelijk Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Sikorski rent richting de bal. Sikorski geeft een lange en hoge pass. Rivera kopt de bal weg. Botica probeert de bal met de borst te controleren. Botica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos geeft een lange en hoge pass. Pessoa kopt de bal weg. Botica bereikt de bal nog maar net als eerste. Botica haalt uit met een fantastische trap. Baldini bokst de bal weg.

22e minuut.
Vajda rent richting de bal. Vajda passt de bal met de wreef. Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk geeft een lange en hoge pass. Erdei krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Baldini niet meer kan verder spelen. Metea komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Goemaere speelt de bal door. Stróżyk is nu in balbezit. Stróżyk passt de bal met de wreef. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Castanho passt de bal in één keer door. Bumbescu rent richting de bal. Bumbescu passt de bal met de wreef. Daar is Pessoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessoa schiet op doel. Metea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pessoa is nu in balbezit. Pessoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - Dragões Invenciveis FC 0:1

42e minuut.
Adrian passt de bal met de wreef. Rivera rent richting de bal. Rivera geeft de bal voor. Botica bereikt de bal nog maar net als eerste. Botica schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virateam 32%, Dragões Invenciveis FC 68%.
virateam - Dragões Invenciveis FC 0:1

48e minuut.
Fenkanin speelt de bal door. Vajda kopt de bal weg. Botica rent richting de bal. Botica draait met de bal, schiet en ... Metea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
virateam - Dragões Invenciveis FC 0:2

51e minuut.
Fenkanin met een harde bal richting middenveld. Bocourt kopt de bal weg. van Lent probeert naar een medespeler te passen. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rincón neemt vlug de vrije trap. Rivera kopt de bal weg. Botica bereikt de bal nog maar net als eerste. Botica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Avalos heeft problemen om de bal te vangen. Rivera rent richting de bal. Rivera met een sublieme pass. Botica rent richting de bal. Botica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virateam 42%, Dragões Invenciveis FC 58%.
virateam - Dragões Invenciveis FC 0:2