Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol GallardoTeam
Buli Tactiek 433new
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 49.2
solid Schieten excellent
very good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Laville is nu in balbezit. Laville geeft de bal voor. Spitzer kopt de bal weg. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Farison onderschept slim de pass. Farison passt de bal in één keer door. Czoska is nu in balbezit. Tashakkurov onderschept slim de pass. Tashakkurov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Boyle kopt de bal weg. Funk rent richting de bal. Funk speelt de bal door. Łubkowski rent richting de bal. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Lâm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Branco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tashakkurov neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - GallardoTeam 0:1

38e minuut.
Crudele bereikt de bal nog maar net als eerste. Funk bereikt de bal nog maar net als eerste. Funk passt de bal zonder na te denken. Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tashakkurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu onderschept slim de pass. Tomescu speelt de bal door. Farison rent richting de bal. Farison schiet op doel. Dalmaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 42%, GallardoTeam 58%.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - GallardoTeam 0:1

46e minuut.
Semperena komt het veld opgelopen. García López komt het veld opgelopen. Braconnie komt het veld opgelopen. Earle komt het veld opgelopen. Gaia komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tuesta is nu in balbezit. García López onderschept slim de pass. García López passt de bal met de wreef. Farison is nu in balbezit. Farison draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dalmaz bokst de bal weg.

81e minuut.
Boyle passt de bal met de wreef. Gaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaia passt de bal met de wreef. García López rent richting de bal. García López draait met de bal, schiet en ... Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - GallardoTeam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 47%, GallardoTeam 53%.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - GallardoTeam 0:2