Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mitologico de Krampeiros
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10188
Yonose Fc Fenix Barça
3VS3 Tactiek 3vs3
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50 gemiddelde waardering 61.8
good Schieten solid
solid Passen formidable
good Verdedigen solid


4e minuut.
Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach passt de bal met de wreef. Tsipis is nu in balbezit. Tsipis schiet op doel. Salgado probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:1

6e minuut.
Butryn onderschept slim de pass. Butryn passt de bal in één keer door. Tsipis heeft problemen om de bal te vangen. Feuerbach is nu in balbezit. Feuerbach draait met de bal, schiet en ... Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Feuerbach onderschept slim de pass. Feuerbach met een sublieme pass. Tsipis is nu in balbezit. Tsipis schiet op doel. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Telvi geeft een lange en hoge pass. Feuerbach is nu in balbezit. Feuerbach speelt de bal door. Tsipis rent richting de bal. Tsipis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:2

22e minuut.
Rocha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Butryn kopt de bal weg. Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Tsipis rent richting de bal. Tsipis schiet op doel. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rocha controleert de bal met de borst. Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Tsipis rent richting de bal. Tsipis schiet op doel. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cajamarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajamarca passt de bal met de wreef. Feuerbach speelt de bal door. Tsipis rent richting de bal. Tsipis draait met de bal, schiet en ... Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsipis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsipis haalt uit met een fantastische trap. Salgado bokst de bal weg.

34e minuut.
Salgado met een harde bal richting middenveld. Feuerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbach geeft de bal voor. Tsipis is nu in balbezit. Tsipis haalt uit met een fantastische trap. Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Feuerbach is nu in balbezit. Feuerbach passt de bal zonder na te denken. Tsipis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsipis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:3

41e minuut.
Feuerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbach passt de bal in één keer door. Tsipis rent richting de bal. Tsipis schiet op doel. Salgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 55%, Fenix Barça 45%.
Yonose Fc - Fenix Barça 0:4

49e minuut.
Dore passt de bal zonder na te denken. Feuerbach is nu in balbezit. Feuerbach met een sublieme pass. Klungelig pakt Tsipis de bal. Tsipis draait met de bal, schiet en ... Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsipis rent richting de bal. Tsipis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Rocha de bal. Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Tsipis controleert de bal met de borst. Tsipis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Algarra is nu in balbezit. Tsipis onderschept slim de pass. Daar is Tsipis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsipis schiet op doel. Salgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:5

64e minuut.
Feuerbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Algarra is nu in balbezit. Tsipis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsipis haalt uit met een fantastische trap. Salgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:6

68e minuut.
Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach geeft een hoge lob. Tsipis is nu in balbezit. Tsipis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tsipis is nu in balbezit. Tsipis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:7

71e minuut.
Algarra rent richting de bal. Feuerbach onderschept slim de pass. Feuerbach passt de bal met de wreef. Tsipis is nu in balbezit. Tsipis draait met de bal, schiet en ... Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Algarra met een sublieme pass. Rocha is nu in balbezit. Feuerbach onderschept slim de pass. Feuerbach schiet op doel. Salgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:8

84e minuut.
Tsipis passt de bal zonder na te denken. Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach geeft de bal voor. Klungelig pakt Tsipis de bal. Tsipis haalt uit met een fantastische trap. Salgado bokst de bal weg. Tsipis is nu in balbezit. Tsipis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Fenix Barça 0:9

86e minuut.
Tsipis rent richting de bal. Tsipis passt de bal zonder na te denken. Algarra rent richting de bal. Feuerbach verovert de bal door een tackle van achteren. Feuerbach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feuerbach is nu in balbezit. Feuerbach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 61%, Fenix Barça 39%.
Yonose Fc - Fenix Barça 0:9