Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BALMAZ ARÉNA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1907
TH Balmaz FC Rózsakert FC
433 Tactiek off
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.8 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten very good
weak Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Krause rent richting de bal. Krause passt de bal in één keer door. Hurane is nu in balbezit. Cherchesov verovert de bal door een tackle van achteren. Cherchesov draait met de bal, schiet en ... Nordstrand bokst de bal weg. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov geeft de bal voor. Zagora rent richting de bal. Zagora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Rózsakert FC 0:1

8e minuut.
Zolj is nu in balbezit. Krause bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause probeert naar een medespeler te passen. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Manaflı passt de bal zonder na te denken. Zagora is nu in balbezit. Zagora passt de bal zonder na te denken. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. Nordstrand bokst de bal weg.

16e minuut.
Krause speelt de bal door. Zagora rent richting de bal. Zagora passt de bal zonder na te denken. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Imboden geeft een hoge lob. Zagora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikin verovert de bal door een tackle van achteren. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Rózsakert FC 0:2

24e minuut.
Cheiroso is nu in balbezit. Krause onderschept slim de pass. Krause geeft de bal voor. Cherchesov maakt een snoekduik en kopt de bal. Nordstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Rózsakert FC 0:3

36e minuut.
Kikin geeft de bal voor. Inworp. Krúdy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagora geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Manaflı verovert de bal door een tackle van achteren. Manaflı passt de bal zonder na te denken. Kikin is nu in balbezit. Zagora verovert de bal door een tackle van achteren. Zagora haalt uit met een fantastische trap. Nordstrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Manaflı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kikin de bal. Zagora is nu in balbezit. Zagora schiet op doel. Nordstrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Rózsakert FC 0:4

41e minuut.
Hurane probeert naar een medespeler te passen. Krause rent richting de bal. Krause passt de bal in één keer door. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 74%, Rózsakert FC 26%.
TH Balmaz FC - Rózsakert FC 0:4

48e minuut.
Klungelig pakt Kikin de bal. Zagora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagora geeft een hoge lob. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Rózsakert FC 0:5

63e minuut.
Krause met een sublieme pass. Zagora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zagora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krause neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nordstrand bokst de bal weg.

68e minuut.
Brousseau met een sublieme pass. Králik is nu in balbezit. Manaflı begaat een overtreding. Manaflı krijgt een gele kaart. Králik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Králik kan niet meer verder spelen. Slampák komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Nunes is nu in balbezit. Krause verovert de bal door een tackle van achteren. Krause passt de bal zonder na te denken. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov draait met de bal, schiet en ... Nordstrand bokst de bal weg.

77e minuut.
Krause bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause speelt de bal door. Zagora is nu in balbezit. Zagora draait met de bal, schiet en ... Nordstrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Rózsakert FC 0:6

82e minuut.
Krúdy is nu in balbezit. Pajuvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause met een sublieme pass. Zagora is nu in balbezit. Zagora draait met de bal, schiet en ... Nordstrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kikin de bal. Zagora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Rózsakert FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 78%, Rózsakert FC 22%.
TH Balmaz FC - Rózsakert FC 0:7