Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Timisoara UK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1668
Timisoara UK Athletic Lula
£$# Tactiek 433
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
46 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 29.5
excellent Schieten adequate
good Passen weak
average Verdedigen average


2e minuut.
Cantоna passt de bal in één keer door. Coppell rent richting de bal. Coppell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okocha de bal. Okocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale passt de bal met de wreef. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Stoica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 1:0

10e minuut.
Babaverdiyev speelt de bal door. Hinshelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale onderschept slim de pass. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Stoica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Roebuck de bal. Scholes is nu in balbezit. Scholes speelt de bal door. Klungelig pakt Ramsdale de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 3:0

14e minuut.
Czakó geeft de bal voor. Inworp. Ağayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Helgason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale passt de bal in één keer door. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Scholes passt de bal in één keer door. Babaverdiyev rent richting de bal. Babaverdiyev passt de bal met de wreef. Ramsdale heeft problemen om de bal te vangen. Ramsdale schiet op doel. Stoica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hinshelwood met een harde bal richting middenveld. Scholes kopt de bal weg. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale schiet op doel. Stoica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jerman is nu in balbezit. Jerman haalt uit met een fantastische trap. Stoica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Gascoignе kopt de bal weg. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale passt de bal in één keer door. Helgason heeft problemen om de bal te vangen. Helgason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Stoica probeert naar een medespeler te passen. Babaverdiyev kopt de bal weg. Daar is Roebuck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Stoica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 4:0

26e minuut.
Klungelig pakt Coppell de bal. Gascoignе is nu in balbezit. Met opzet legt Coppell zijn tegenspeler op de grond. Coppell krijgt een gele kaart. Gascoignе raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Babaverdiyev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ramsdale kopt de bal weg. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Stoica trapt de bal weg. Babaverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lukoki heeft problemen om de bal te vangen. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman probeert naar een medespeler te passen. Czakó verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hinshelwood trapt de bal weg. Scholes kopt de bal weg. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Keskin schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gascoignе met de inworp. Coppell rent richting de bal. Coppell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Freeman geeft een hoge lob. Jerman is nu in balbezit. Jerman passt de bal met de wreef. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... Stoica bokst de bal weg. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 5:0

44e minuut.
Helgason passt de bal zonder na te denken. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale passt de bal in één keer door. Jerman is nu in balbezit. Jerman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 29%, Athletic Lula 71%.
Timisoara UK - Athletic Lula 5:0

46e minuut.
Gascoignе passt de bal zonder na te denken. Freeman is nu in balbezit. Freeman probeert naar een medespeler te passen. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Babaverdiyev geeft een lange en hoge pass. Ramsdale is nu in balbezit. Daar is Ramsdale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 6:0

55e minuut.
Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale probeert naar een medespeler te passen. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... Stoica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 7:0

56e minuut.
Gascoignе geeft een hoge lob. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale heeft problemen om de bal te vangen. Ramsdale geeft een hoge lob. Jerman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hinshelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdale passt de bal in één keer door. Daar is Helgason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale speelt de bal door. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason schiet op doel. Stoica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ramsdale kan de bal niet met de borst controleren. Ramsdale geeft de bal voor. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 8:0

65e minuut.
Jerman is nu in balbezit. Jerman passt de bal met de wreef. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Freeman passt de bal zonder na te denken. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman passt de bal in één keer door. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Stoica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 9:0

70e minuut.
Scholes speelt de bal door. Daar is Helgason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgason passt de bal met de wreef. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Babaverdiyev rent richting de bal. Babaverdiyev met een sublieme pass. Hinshelwood met een sublieme pass. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Babaverdiyev is nu in balbezit. Babaverdiyev geeft een lange en hoge pass. Czakó kan de bal niet met de borst controleren. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... Stoica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ramsdale passt de bal met de wreef. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason passt de bal met de wreef. Jerman heeft problemen om de bal te vangen. Jerman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Ramsdale de bal. Ramsdale probeert naar een medespeler te passen. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Stoica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 10:0

78e minuut.
Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale probeert naar een medespeler te passen. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 11:0

81e minuut.
Roebuck geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağayev met een snelle inworp. Jerman is nu in balbezit. Jerman haalt uit met een fantastische trap. Stoica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 12:0

81e minuut.
Okocha met een sublieme pass. Daar is Coppell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 13:0

83e minuut.
Keskin probeert naar een medespeler te passen. de Arco is nu in balbezit. de Arco passt de bal met de wreef. Okocha is nu in balbezit. Okocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Lukoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerman met een sublieme pass. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Czakó probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 14:0

86e minuut.
Lukoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman verovert de bal door een tackle van achteren. Jerman geeft de bal voor. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel. Stoica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ramsdale geeft de bal voor. Klungelig pakt Jerman de bal. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason draait met de bal, schiet en ... Stoica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Athletic Lula 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 26%, Athletic Lula 74%.
Timisoara UK - Athletic Lula 15:0