Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leopards Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9133
Leopards FC Hirvijoki
hyökkäys Tactiek PepiAK
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 51
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 67.9
solid Schieten incredible
solid Passen outstanding
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
González Ávila heeft problemen om de bal te vangen. González Ávila speelt de bal door. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:1

3e minuut.
Ruotsalainen verovert de bal door een tackle van achteren. Graffite verovert de bal door een tackle van achteren. Graffite passt de bal in één keer door. Szczerba rent richting de bal. Szczerba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
González Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ávila passt de bal in één keer door. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Szczerba springt en kopt de bal. Lesizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
İlkateş geeft een hoge lob. Szczerba kopt de bal weg. González Ávila geeft een lange en hoge pass. Gasol Gasolina springt en kopt de bal. Lesizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:2

10e minuut.
González Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ávila passt de bal met de wreef. Graffite met een sublieme pass. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina schiet op doel. Lesizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Graffite onderschept slim de pass. Graffite geeft een hoge lob. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:3

18e minuut.
İlkateş geeft een hoge lob. Szczerba rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rantamo ... Strafschop! Directe rode kaart, Rantamo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rantamo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Szczerba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gasol Gasolina neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:4

20e minuut.
İlkateş rent richting de bal. İlkateş met een sublieme pass. González Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ávila geeft een hoge lob. Gasol Gasolina springt en kopt de bal. Lesizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Niittymaa verovert de bal door een tackle van achteren. Jaagusoo onderschept slim de pass. Jaagusoo passt de bal zonder na te denken. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
González Ávila probeert naar een medespeler te passen. Gasol Gasolina rent richting de bal. Jukkanen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jukkanen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jukkanen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gasol Gasolina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González Ávila wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Graffite speelt de bal door. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. González Ávila speelt de bal door. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Szczerba is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:5

27e minuut.
Tammela heeft problemen om de bal te vangen. Graffite is nu in balbezit. Graffite passt de bal zonder na te denken. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Jaagusoo verovert de bal door een tackle van achteren. İlkateş met een sublieme pass. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel. Lesizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:6

30e minuut.
Szczerba kopt de bal weg. González Ávila rent richting de bal. González Ávila passt de bal met de wreef. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gasol Gasolina verovert de bal door een tackle van achteren. Gasol Gasolina speelt de bal door. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Vuoriniemi is nu in balbezit. Crîşmaru verovert de bal door een tackle van achteren. Crîşmaru passt de bal in één keer door. Gasol Gasolina heeft problemen om de bal te vangen. Gasol Gasolina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Szczerba rent richting de bal. Szczerba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:7

36e minuut.
Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meunier raakt geblesseerd tijdens het duel. Meunier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel. Lesizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hännikäinen is nu in balbezit. Kostianovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kostianovsky passt de bal in één keer door. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gasol Gasolina rent richting de bal. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittymaa onderschept slim de pass. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Graffite is nu in balbezit. Graffite met een sublieme pass. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 76%, FC Hirvijoki 24%.
Leopards - FC Hirvijoki 0:8

47e minuut.
González Ávila is nu in balbezit. González Ávila passt de bal zonder na te denken. Szczerba rent richting de bal. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. Lesizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:9

50e minuut.
González Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. González Ávila probeert naar een medespeler te passen. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba schiet op doel. Lesizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:10

53e minuut.
Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş met een sublieme pass. Graffite speelt de bal door. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Vuohimäki heeft problemen om de bal te vangen. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina schiet op doel. Lesizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:11

65e minuut.
Vuohimäki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graffite geeft de bal voor. Gasol Gasolina maakt een snoekduik en kopt de bal. Lesizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vuoriniemi kopt de bal weg. González Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:12

69e minuut.
Graffite speelt de bal door. González Ávila is nu in balbezit. González Ávila passt de bal met de wreef. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina haalt uit met een fantastische trap. Lesizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gasol Gasolina is nu in balbezit. Vuohimäki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gasol Gasolina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gasol Gasolina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lesizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:13

70e minuut.
İlkateş met de inworp. Graffite rent richting de bal. Graffite speelt de bal door. Szczerba rent richting de bal. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:14

74e minuut.
İlkateş passt de bal met de wreef. González Ávila speelt de bal door. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:15

75e minuut.
İlkateş verovert de bal door een tackle van achteren. İlkateş passt de bal zonder na te denken. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:16

77e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Szczerba passt de bal zonder na te denken. González Ávila met een sublieme pass. Gasol Gasolina heeft problemen om de bal te vangen. Gasol Gasolina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ávila haalt uit met een fantastische trap. Lesizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Meunier geeft de bal voor. Szczerba rent richting de bal. Szczerba passt de bal met de wreef. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina draait met de bal, schiet en ... Lesizza bokst de bal weg.

82e minuut.
Hännikäinen kopt de bal weg. Vuoriniemi is nu in balbezit. Jaagusoo onderschept slim de pass. Jaagusoo geeft een hoge lob. Szczerba maakt een snoekduik en kopt de bal. Lesizza bokst de bal weg. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina schiet op doel. Lesizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Szczerba rent richting de bal. Szczerba schiet op doel. Lesizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:17

85e minuut.
González Ávila is nu in balbezit. González Ávila passt de bal zonder na te denken. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina haalt uit met een fantastische trap. Lesizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba geeft de bal voor. Lesizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:18

88e minuut.
Meunier verovert de bal door een tackle van achteren. González Ávila rent richting de bal. González Ávila met een sublieme pass. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel. Lesizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Gasol Gasolina verovert de bal door een tackle van achteren. Gasol Gasolina geeft de bal voor. González Ávila rent richting de bal. González Ávila haalt uit met een fantastische trap. Lesizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:19

90e minuut.
Szczerba heeft problemen om de bal te vangen. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Hirvijoki 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 83%, FC Hirvijoki 17%.
Leopards - FC Hirvijoki 0:20